A kék ezer árnyalata, kristálytiszta sós víz, számos vízisport lehetőség, és fenséges mediterrán ételek. Tarts velünk és mi megmutatjuk a legjobb helyeket!

Rimini - 8 napos tengerparti nyaralás

Repülős út a Csodálatos Szicília szigetére

Repülős utunk alkalmával felfedezzük a Földközi-tenger legnagyobb szigetének varázslatos környezetét! Tarts velünk te is, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodhass, legyen szó akár hegyi, városi vagy tengerparti kalandról!

Catania reptérétől a szállásig és a különböző izgalmas programokra saját autóbuszunkkal utazunk, magyar nyelvű sofőrrel, csoportvezetőkkel és idegenvezetővel.

Szicília vonzó, egész évben kellemes hőmérsékletű és gyönyörű sziget, amelyről mindenkinek szinte azonnal a tengerparti kikapcsolódás, ókori városok, a maffia és az Etna ugrik be. A háromszög alakú sziget meglátogatása kötelezően ajánlott az olasz mentalitás és az ókori építészet szerelmeseinek, keresztapa-rajongóknak és a fürdőzni vágyóknak. Olasz vendégszeretet, hangulatos kis hegyi falvak, kristálytiszta vizű tengerpartok, napfényes kis sétáló utcák és magasba törő pálmafák köszöntenek majd minket ezen a csodás szigeten.