Ausztriát utazás szempontjából nézve a tavak és hegyek országának is nevezhetjük. Több, mint 9000 tóval rendelkezik, ezek közül többet utazásaink során alkalmunk lesz megnézni.

Ilyen a Salzkammerguti-tóvidék Stájerországban, mely Salzburg tartományához tartozik és több, mint 14 tavat foglal magába, köztük pl. az Atter- tó, mely a jégköri tavak közül az egyik legnagyobb.

A Karintiai-tóvidék Karintia tartományában helyezkedik el és 10 nagyobb tavával és több élő gleccserével a természetjárók kedvenc helyei közé tartoznak.

Az Osztrák Kastélyok világhírű úticélok, pompájukat sikerült a legtöbb helyen megőrizni, vagy újjáépíteni. Útjaink során igyekszünk utasaink részére a legtöbbet bemutatni, betekinthetünk azok építészeti alkotásaiba, az ott lakók életmódjukba tapasztalt idegenvezetőink segítségével.

Útjaink között szerepelnek a 2-3000-es hegyek csúcshódításai, melyek közt több ausztriai is programajánlatainkban szerepel.

1 napos utak

Ha éppen csak egy rövid kikapcsolódásra vágysz, akkor ezek az ajánlataink Neked szólnak!

karácsonyi bevásárlás
Ft19.000
Gyere velünk vásárolni a Parndorf Designer Outletbe és Európa egyik egyik legnagyobb bevásárlóközpontjába, a Shopping City SÜD-be 1 teljes napra! Az egyedülálló vásárlási élményre vágyóknak a parndorfi Designer Outlet tökéletes...