Görögország 15000 km hosszú partvidékkel és évi 300 napsütéses nappal az egyik közkedvelt desztináció a turisták körében. A nyugalom, a lassabb életvitel, a földrajzi adottságok, mint a kristálytiszta tenger és a hegyek látványa, valamint a többi érzékszervünkre ható hagyományos görög gasztronómia elvarázsolja az idelátogatókat. Próbáld ki Te is, utazz velünk erre az egyedülálló útra!

Ajándékötletek

Ajándékozz élményt!

Lepd meg barátaidat, családtagjaidat nagyszerű útjaink valamelyikével.

Foglalj most kockázatmentesen.

Díszdobozos ajándékkártyánkat azonnal postázzuk számodra.

Válassz ajándékkártyát 25.000 Ft vagy 50.000 Ft névértékben vagy válogass kedvedre valamelyik komplett utunkra szóló kártyáink közül

Görögország - Meteorák - Korfu-szigete - Thessaloniki autóbuszos utazás

Görögország 15000 km hosszú partvidékkel és évi 300 napsütéses nappal az egyik közkedvelt desztináció a turisták körében.

Tengerparti élmények

A kék ezer árnyalata, kristálytiszta sós víz, számos vízisport lehetőség, és fenséges mediterrán ételek. Tarts velünk és mi megmutatjuk a legjobb helyeket!

Utazások ajándékba

Egyedi és felejthetetlen emléket szeretnél?

Utazások ajándékba

Lepd meg szeretteid egy utazással ami örök emlék marad! Foglalj egy általad kiválasztott utazásra, fizesd ki és mi az út fotójával ellátott plasztikkártyát ajándék díszdobozban postázzuk az általad kért címre.