Bibione a maga 8 km hosszú és 300 méter széles aranypart szakaszával több, mint 10 éve és 25. alkalommal tudhatja magáénak a Bandiera Blue-t (kék zászló)és a Bandiera Verde-t,(zöld zászló) amely a kiemelkedő tengerparti szolgáltatásokat, a biztonságos és felszerelt strandot és a kristálytiszta vízminőséget jelenti.

Bibione az első dohányzásmentes övezet. A tengertől az első sornyi napernyőig, és a Világítótorony előtti homokos területig tilos a dohányzás. A dohányosoknak külön területet alakítottak ki.

Bibione a strandröplabda fővárosa.

Főbb szolgáltatások, melyek kiemelik Bibionét a többi strandtól:
– kutyabarát strand, a négylábú barátaikkal együtt nyaraló turistáknak van fenntartva. Napernyős nyugágy, tálka, póráz, frissítő zuhanyok.
– Segélykérés sms-ben, Olaszországban az első ügyfélszolgálattal ellátott szolgáltatás, amely SMS-ben jelzett kéréseket fogad a napernyő alól a + 39-366-92-36-115 számon.
– Játék,animáció és sport, minden nap, közvetlenül a strandon minden életkor számára fenntartott kezdeményezés, gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek való szórakoztató és ingyenes események, szakképzett személyzet vezetésével
– Akadálymentes strand, fogyatékkal élő turisták számára a tengerparthoz vezető első sorban van fenntartva napernyő, amelyhez kiegészítő sétány tartozik, hogy megkönnyítse a közlekedést. Használhatók az ingyenes tengeri fotelek is, amelyekkel a tengerhez juthat és teljes biztonságban fürödhet. A mellékhelyiségekben van egy riasztócsengő, amellyel szükség esetén segítséget hívhat.
– Elsősegély a strandon, hat elsősegély nyújtó, amely a vészhelyzeteket közvetlenül a strandon látja el, hat defibrillátor is található.

Csak csobbanás

Ha nincs időd egy hosszabb utazásra, de szívesen élveznéd a tenger fantasztikus sós vizét, vagy homokos tengerpartját, akkor tarts velünk a csobbanós utunkra!

Tengerparti élmények

A kék ezer árnyalata, kristálytiszta sós víz, számos vízisport lehetőség, és fenséges mediterrán ételek. Tarts velünk és mi megmutatjuk a legjobb helyeket!

Tengerparti nyaralás Bibione 3* szállodájában 10 nap

Bibione az aktív és passzív pihenők paradicsoma. Rengeteg sportolási lehetőséggel, fantasztikus nyári programokkal és minőségi szállásokkal.

10 nap 8 éjszaka az egyik legkedveltebb  3 *-os  szállodában