Utazz  velünk Toscanaba és lehetőséged lesz felfedezni a legszebb területeket és városokat és megismerkedni azok híres gasztronómiájával.

Utunk során ellátogatunk Sienaba, amely hangulatos kis szűk utcáival és tereivel garantáltan visszarepít minket a középkorba majd tovább utazunk Firenzébe, amelynek építészete valóságos műalkotás és természetesen nem hagyjuk ki San Gimignanot és Monteriggionit, Pisat és Luccat valamint Montecatinit sem.

Azoknak is jut bőven élmény, akik a toszkán gasztronómiában merülnének el az utazás alatt. Itt lehetőséged lesz megkóstolni a legjobb toszkán borokat és ételeket.

Toscana - kultúra és ízek

Vár Italia egyik legszebb régiója, ódon városok, középkori várak, magasra nyúló ciprusok, olajfa és szőlőültetvények, lankák és dombok festői világa és az egyedülálló olasz vendégszeretet.

Toscana_OK_Travel3
Ft152.900
5 nap alatt Toscana 7 kihagyhatatlan városát látogatjuk meg. Trieste-Montecatini-Siena-San Gimignano-Firenze-Pisa-Lucca Magasra nyúló ciprusok, olajfa és szőlővidékek, középkori várak, szelíd lankák, fantasztikus borok, olajok,  tészták...