Aero Show repülőkiállítás – Repülős kiutazással

2 nap

Válassz az indulási időpontok alapján

UTAZÁSI DÁTUMOK ELÉRHETŐSÉG ÁR SZABAD HELYEK
2024.04.19. - 2024.04.20. Elérhető Ft183.000
10 Elérhető
2024.04.20. - 2024.04.21. Elérhető Ft177.000
10 Elérhető

Aero Show Friedrichshafen – 30. évforduló – Németország

Az Aero Show a világ egyik legnagyobb repülő kiállítása, amely 2024-ben ünnepli 30. évfordulóját! A magas színvonalú kiállítás pár darab vitorlázórepülővel, egy regionális autókiállítás keretében kezdte meg útját. Jelenleg a világ egyik legfontosabb iparági találkozójává nőtte ki magát, sokféle lenyűgöző repülőgép kínálatával.

A Friedrichshafeni látogatás során lehetőséged lesz fakultatív program keretében a repülésszimulátor kipróbálása során megtapasztalni a legújabb fejlesztéseket és modelleket. Azok, akik még soha nem ültek pilótafülkében, átélhetik a felszállás lélegzetelállító érzését és első benyomást szerezhetnek arról, hogy milyen is lehet pilótának lenni. Szinte minden repülőgépmodell elérhető a szimulátorokon.  Az erre a különleges bemutatóterembe látogató gyakorlott pilóták többet megtudhatnak a jelenleg elérhető továbbképzési lehetőségekről és lehetőséget kapnak más repülőgéptípusok “repülésére” is.

Friedrichshafen légiközlekedési helyszínként is szolgál, amelyet 1900-ban Ferdinand Graf von Zeppelin alapított. A szakkiállítás középpontjában a repülésben tevékenykedő emberek és a jövő témái álltak.

A friedrichshafeni AERO-n a General Aviation (Általános Repülés) szegmens legjelentősebb gyártói repülőgépeik, drónjaik, helikoptereik és gyrocoptereik széles választékát mutatják be.

Szállás

A hotelben töltött éjszaka eltöltésére 3* vagy 4* hotelben lesz lehetőség az aktuális szabad szobák függvényében. A Boden-tó-tól nem messze fekvő, a friedrichshafeni vasútállomás és reptér közelében található 3* és 4*-os szállás ideális választás az Aero Show megtekintése utáni pihenésre. Kényelmes, világos szobák garantálják a kikapcsolódást. Ezen kívül a gyönyörű környék és Svájc közelsége számos úti célt és szabadidős lehetőséget kínál.

Nagy érdeklődés esetén akár 3 vagy 4 napos jegyet is tudunk váltani a repülőkiállításra, ennek megfelelő időtartamú hotelben töltött éjszakával. A repülőkiállítás 2024.04.17-20-áig tart. Más dátum választása esetén kérem vegye fel utazási irodánkkal a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk készíteni.

Áttekintés

Utazás: repülővel

A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Az ajánlat a jelenleg érvényben lévő repülőjegy árát tartalmazza. A repülőjegy ára a repülőgépek telítettségének függvényében naponta változhat. Utazási csomagjának végleges összegét a foglalás és befizetés napján az aktuális repülőjegy árak alapján kalkuláljuk. Az árakat az ajánlat elküldésétől számított maximum 24 órán belüli foglalás, fizetés és utazási szerződés aláírása esetén tudjuk kizárólag garantálni. A foglalás után a repülőjegy nem módosítható, nem visszamondható és nem visszatéríthető! Kérjük, hogy foglaláskor az utazási dokumentumokban található pontos neveket és adatokat adja meg!

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. A külföldön segítséget nyújtó biztosítási kártyát, vagy más biztosítónál kötött utasbiztosítás fedezeti igazolását minden esetben elektronikusan részünkre elküldeni szükséges. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utas-biztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
– rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk,
– milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
– kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie. Fedezetigazolást ez esetben is szükséges bemutatni.
Cégünk az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díjait a kiválasztott úton belüli “Árak” fül tartalmazza.

Az árak tájékoztató jellegűek, a helyek a töltöttség függvényében változhatnak, kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak és adatok, valamint leírások és információk tekinthetők ajánlatnak.
Az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk.
Amennyiben az árat euróban vagy más külföldi valutában találja, úgy az ott mellette/alatta szerepeltetett forintos összeg csak tájékoztató jelleggel van feltüntetve. Az utazásszervező fenntartja magának a jogot, hogy más árfolyamon váltsa a valutát.

Program leírás

Indulás hajnalban repülővel a Nemzetközi Ferihegyi Repülőtérről, Budapestről.

Egy átszállás a frankfurti reptéren.

Érkezés Friedrichshafenbe a reggeli órákban.

Szállás elfoglalása.

Aero Show meglátogatása.

Reggeli a hotelben

Aero Show meglátogatása

Délután repülőgéppel visszaindulás Budapestre.

Egy átszállás a Frankfurti reptéren.

Érkezés Budapestre az esti órákban.

Árak

Az árak tartalmazzák

  • Repülőjegy Budapest-Frankfurt-Friedrichshafen 1 átszállást igénylő járatra
  • Repülőjegy Friedrichshafen-Frankfurt-Budapest 1 átszállást igénylő járatra
  • Reptéri illeték
  • 1 db kisméretű kézipoggyász személyenként (max.40x25x20cm)
  • 1 éjszaka 3* vagy 4* hotelben
  • Idegenforgalmi adó
  • Reggeli a hotelben (érkezés másnapján)
  • 2 napos belépő az Aero Show repülőkiállításra

Az árak nem tartalmazzák

  • Étkezés
  • Baleset- betegség- poggyász biztosítás (Basic: 670 Ft/nap, Extra: 870 Ft/nap, Exclusive: 1130 Ft/nap)

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mit kell tennem, ha utastársaim közül valaki nem tud részt venni a már befizetett utazáson?

A lehető legrövidebb időn belül jelezze nekünk, ugyanis az ilyen jellegű lemondás általában kötbérköteles, és a részvételi díjból képzett százalékos összege annál nagyobb, minél közelebbi az indulás. A részletek az utazási szerződésben vannak feltüntetve.

Visszamondhatok egy már befizetett utat?

A szerződéstől való elállás általában kötbérköteles, erre részletesen kitér az utazási szerződés. Az utazásszervező kérheti a lemondásból fakadó kárának megtérítését.

Ha a honlapjukon kinéztem egy utat, de telefonon szeretném lefoglalni, megtehetem?

Igen, telefonszámainkon, e-mail elérhetőségeinken munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. A Kapcsolat oldalon megtalálja ezen elérhetőségeket. Ügyintézőink az iroda nyitvatartási idején belül, fogadják hívását és dolgozzák fel a foglalásokat. Az online foglalást viszont éjjel-nappal lebonyolíthatja, ennek feldolgozása nyitvatartási időben zajlik.

Mire jó a BBP biztosítás? Érdemes vagy kötelező kötni?

Külföldi utazás vagy tartózkodás idejére szóló betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. A biztosítási kötvény felmutatása ellenében a külföldi orvos – sürgős szükség esetén – a beteget ellátja, és honoráriumát később a biztosítóval számolja el. Az ár általában egy főre és minden megkezdett napra számolandó. A teljes utazás időtartamára kötelező érvényes Baleset- betegség- és poggyász biztosítással rendelkeznie minden utasunknak. Ez akár irodánkban, akár egyénileg is megköthető. Egyéni biztosítás kötés esetén annak érvényességét kérjük az utazás megkezdése előtt megküldeni.

Mit jelent az útlemondási biztosítás?

Az útlemondási (vagy sztornó) biztosítás – biztosítói szakszóval élve – utazásképtelenség esetén nyújt védelmet, hiszen ebben az esetben az önrész levonását követően (ha önrészes a biztosítás) az utas által egyébként elszenvedendő kárt a biztosító megtéríti. Az utazásképtelenség fogalma biztosítótól függ, de általában komoly egészségügyi okokat takar, pl. a biztosított kórházi kezelése, műtéte, balesete, halála, vagy egyéb hasonló, az elutazást kizáró külső és váratlan ok. Általában közeli hozzátartozónál fellépő esemény is ide sorolható, de részleteket a biztosítási feltételekben találunk. Útlemondási biztosítás csak a szerződéskötéskor köthető.

Személyesen is befizethetem a részvételi díjat?

Igen, irodánk címe: 1174 Budapest, Orgoványi utca 2-3. A Kapcsolat oldalon kérjük, tájékozódjon az aktuális nyitvatartási időről!

Hogyan tudom az előleget vagy a részvételi díjat befizetni?

Személyesen (lásd feljebb), bankkártyával, illetve irodánk bankszámlájára történő átutalással vagy banki készpénzes befizetéssel.

Kapok-e visszajelzést, ha az átutalás megérkezett?

Munkatársaink minden esetben jelzik e-mailben, ha az előleg vagy a részvételi díj megérkezett.

Hogyan értesülhetek a legújabb ajánlataikról?

Ha naprakészen szeretne értesülni az akciós nyaralásokról, akkor javasoljuk, hogy iratkozzanak fel hírlevelünkre vagy rendszeresen keressék fel irodánk weboldalát, mely napra készen frissítve van új utazási lehetőségekről.

Érdekességek

Friedrichshafen légiközlekedési helyszínként is szolgál, amelyet 1900-ban Ferdinand Graf von Zeppelin alapított. 1995-ben az AERO-nál vezették be először a Business Aviation (Üzleti repülés) szekciót. A szakkiállítás a következő években jelentősen bővítette kínálatát a repüléselektronika, a karbantartás és a légiközlekedési szolgáltatások területén. A szakkiállítás középpontjában a repülésben tevékenykedő személyek és a jövő témái álltak, és ez mindig is vezérelte az AERO növekedését, és a mai általános repülési innovációk tették világvezető szakkiállítássá. A friedrichshafeni AERO-n a General Aviation (Általános Repülés) szegmens legjelentősebb gyártói repülőgépeik, drónjaik, helikoptereik és gyrocoptereik széles választékát mutatják be a legkülönbözőbb csarnokokban és a show statikus kijelzőjén.

Amikor 1999-ben a salzburgi repülőtéren először elkezdték tervezni a Hangar-7-et,elhatározták, hogy a történelmi Flying Bulls flotta új otthonának kialakítását tekintve egyedinek kell lennie. Ezt a kihívást Volkmar Burgstaller, salzburgi építész terve minden várakozást felülmúlt. 1200 tonna acél és 380 tonna speciális üveg felhasználásával megalkotta a Hangar-7-et, amely most Salzburg városát és repülőterét díszíti. A főbejáratnál két hengeres torony fogadja a látogatókat, melyek fenségesen emelkednek ki az elliptikus üveghéjból.

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Aero Show repülőkiállítás – Repülős kiutazással
Ár Ft177.000
/ Felnőtt