Állati LEGO nap – Sóstó Zoo és LEGO gyárlátogatás

1 nap

Válassz az indulási időpontok alapján

UTAZÁSI DÁTUMOK ELÉRHETŐSÉG ÁR SZABAD HELYEK
2024.05.24. - 2024.05.24. Korlátozott Ft19.000
3 Elérhető

Hogyan készült a LEGO? 

Miből alkották meg az első LEGO kockát?

Hány kockát gyártanak le egy nap alatt a LEGO gyárban?

Derítsd ki velünk egy nagyon izgalmas utazás alatt a LEGO nyíregyházi gyárában!

Az óriási raktárban 40 milliárd kocka és kiegészítő várja, hogy a lelkes rajongók összerakják őket! A világon működő öt LEGO gyár közül háromban végzik a gyártás teljes folyamatát, melybe a nyíregyházi is beletartozik. Már a gyár bejáratánál kockákból kirakott elképesztő, életnagyságú figurák fognak fogadni minket. A program során egy helyi idegenvezető ismerteti velünk a gyár izgalmas történetét, mellyel betekintést nyerünk a teljes gyártási folyamatba, a fröccsöntésbe, a robotsorba, a szállításba, az ellenőrzésbe, a biztonsági intézkedésekbe, a dekorálásba és a csomagolásba egyaránt. A gyár területe kizárólag 5 éves kor felett látogatható.

Programkiegészítésként a nyíregyházi állatparkot is meglátogatjuk! A Nyíregyházi Állatparkban (Sóstó Zoo) találkozni fogunk oroszlánfókákkal, cápákkal, majmokkal, vízilovakkal, elefántokkal, különböző nagymacskákkal, hüllőkkel, zsiráfokkal és még sok-sok más csodás állatfajjal! 

Európa egyik legnagyobb állatállományával rendelkező állatparkja számos lenyűgöző programmal várja az érdeklődőket, többek között a fóka show zenés előadásával, az ócenáriumi cápák látványetetésével, tevegelési lehetőséggel, maki erdő látogatással és a megfáradt látogatóknak a Kocsikazoo lehetőségével! (A programok az adott időszaknak, időjárásnak megfelelően változhatnak!)

Gyere és tarts velünk te is ezen az állati LEGO napon! 

Az autóbuszos utazás minimum 30 fő foglalása esetén indul. Abban az esetben, ha a jelentkezők száma nem éri el a minimum létszámot, a jelentkezők által befizetett összeg teljes ára visszafizetésre kerül.

A “Foglalás” gombra kattintva választható kedvezményes jegy, amely gyermekekre, diákokra és nyugdíjasokra egyaránt vonatkozik. A kedvezményes jegy kizárólag érvényes diák- vagy nyugdíjas igazolvány felmutatásával vehető igénybe.

Áttekintés

Utazás: felső kategóriás autóbusszal

A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Foglaláskor, kérjük, jelezzék hol szeretnének felszállni az autóbuszra:
– Budapest Dózsa György út 1., a BOK (volt SYMA) Csarnokkal szemben kijelölt autóbuszparkoló vagy
– M3 autópálya mentén benzinkút, pihenő (a felszállás pontos helyét térképen jelölve megrendelés után megküldjük).
Minden utazásunk esetében a rögzített lehetőségek közül választhatnak, mely az adott helyen, minden esetben útiránynak megfelelően történik. Előre egyeztetés szükséges!

A fel- és leszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak!

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet értékesítünk, melynek ára: 1.500,-Ft/fő

Törzsutasainknak lehetőséget biztosítunk  a jelentkezések és a befizetések sorrendjében a fix ülőhely kiválasztására, szabad helyek függvényében.

Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést.

Törzsutas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden külföldi programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. A külföldön segítséget nyújtó biztosítási kártyát, vagy más biztosítónál kötött utasbiztosítás fedezeti igazolását minden esetben elektronikusan részünkre elküldeni szükséges. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utas-biztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
– rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk,
– milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
– kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie. Fedezetigazolást ez esetben is szükséges bemutatni.
Cégünk az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díjait a kiválasztott úton belüli “Árak” fül tartalmazza.

Az árak tájékoztató jellegűek, a helyek a töltöttség függvényében változhatnak, kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak és adatok, valamint leírások és információk tekinthetők ajánlatnak.
Az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk.
Amennyiben az árat euróban vagy más külföldi valutában találja, úgy az ott mellette/alatta szerepeltetett forintos összeg csak tájékoztató jelleggel van feltüntetve. Az utazásszervező fenntartja magának a jogot, hogy más árfolyamon váltsa a valutát.

Program leírás

Péntek kora reggeli órákban indulás Nyíregyházára felső kategóriás klimatizált autóbusszal Budapestről, a Dózsa György út 1. szám alatt található BOK (volt SYMA) Csarnokkal szemben kijelölt autóbusz parkolóból (a Puskás Ferenc Stadionnal szemben, GPS:47.500645,19.100120).

A csoport fele a nyíregyházi Állatparkban kezdi a napot, a csoport másik felét pedig elvisszük a LEGO gyár meglátogatásra.

Ebédelési lehetőség egyénileg.

A csoportokat megcseréljük, a délelőtti állatkert látogatók a LEGO gyár körbejárásával folytatják a délutánt, a gyárlátogatók pedig a Sóstói Zoo felfedezésével zárják a napot.

A két csoport programjainak végeztével indulás Budapestre a késő délutáni órákban.

Érkezés az esti órákban Budapestre.

Árak

Az árak tartalmazzák

  • Utazás felső kategóriás autóbusszal
  • LEGO gyárlátogatás + Idegenvezetés
  • Belépő a Nyíregyházi Állatparkba

Az árak nem tartalmazzák

  • Étkezés
  • Baleset- betegség- poggyász biztosítás (Basic: 670 Ft/nap, Extra: 870 Ft/nap, Exclusive: 1130 Ft/nap)

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mit kell tennem, ha utastársaim közül valaki nem tud részt venni a már befizetett utazáson?

A lehető legrövidebb időn belül jelezze nekünk, ugyanis az ilyen jellegű lemondás általában kötbérköteles, és a részvételi díjból képzett százalékos összege annál nagyobb, minél közelebbi az indulás. A részletek az utazási szerződésben vannak feltüntetve.

Visszamondhatok egy már befizetett utat?

A szerződéstől való elállás általában kötbérköteles, erre részletesen kitér az utazási szerződés. Az utazásszervező kérheti a lemondásból fakadó kárának megtérítését.

Ha a honlapjukon kinéztem egy utat, de telefonon szeretném lefoglalni, megtehetem?

Igen, telefonszámainkon, e-mail elérhetőségeinken munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. A Kapcsolat oldalon megtalálja ezen elérhetőségeket. Ügyintézőink az iroda nyitvatartási idején belül, fogadják hívását és dolgozzák fel a foglalásokat. Az online foglalást viszont éjjel-nappal lebonyolíthatja, ennek feldolgozása nyitvatartási időben zajlik.

Mire jó a BBP biztosítás? Érdemes vagy kötelező kötni?

Külföldi utazás vagy tartózkodás idejére szóló betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. A biztosítási kötvény felmutatása ellenében a külföldi orvos – sürgős szükség esetén – a beteget ellátja, és honoráriumát később a biztosítóval számolja el. Az ár általában egy főre és minden megkezdett napra számolandó. A teljes utazás időtartamára kötelező érvényes Baleset- betegség- és poggyász biztosítással rendelkeznie minden utasunknak. Ez akár irodánkban, akár egyénileg is megköthető. Egyéni biztosítás kötés esetén annak érvényességét kérjük az utazás megkezdése előtt megküldeni.

Mit jelent az útlemondási biztosítás?

Az útlemondási (vagy sztornó) biztosítás – biztosítói szakszóval élve – utazásképtelenség esetén nyújt védelmet, hiszen ebben az esetben az önrész levonását követően (ha önrészes a biztosítás) az utas által egyébként elszenvedendő kárt a biztosító megtéríti. Az utazásképtelenség fogalma biztosítótól függ, de általában komoly egészségügyi okokat takar, pl. a biztosított kórházi kezelése, műtéte, balesete, halála, vagy egyéb hasonló, az elutazást kizáró külső és váratlan ok. Általában közeli hozzátartozónál fellépő esemény is ide sorolható, de részleteket a biztosítási feltételekben találunk. Útlemondási biztosítás csak a szerződéskötéskor köthető.

Személyesen is befizethetem a részvételi díjat?

Igen, irodánk címe: 1174 Budapest, Orgoványi utca 2-3. A Kapcsolat oldalon kérjük, tájékozódjon az aktuális nyitvatartási időről!

Hogyan tudom az előleget vagy a részvételi díjat befizetni?

Személyesen (lásd feljebb), bankkártyával, illetve irodánk bankszámlájára történő átutalással vagy banki készpénzes befizetéssel.

Kapok-e visszajelzést, ha az átutalás megérkezett?

Munkatársaink minden esetben jelzik e-mailben, ha az előleg vagy a részvételi díj megérkezett.

Hogyan értesülhetek a legújabb ajánlataikról?

Ha naprakészen szeretne értesülni az akciós nyaralásokról, akkor javasoljuk, hogy iratkozzanak fel hírlevelünkre vagy rendszeresen keressék fel irodánk weboldalát, mely napra készen frissítve van új utazási lehetőségekről.

Érdekességek

A LEGO a világszerte ismert és sikeres építőjáték, mely neve a dán „Leg godt!” kifejezésből származik, ami magyarul annyit tesz “Játssz jól!”.

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Állati LEGO nap – Sóstó Zoo és LEGO gyárlátogatás
Ár Ft19.000
/ Felnőtt
Ár Ft17.500
/ Gyermek