Ferrari és az olasz istállók – In memoriam Ayrton Senna 30.

4 nap

Válassz az indulási időpontok alapján

UTAZÁSI DÁTUMOK ELÉRHETŐSÉG ÁR SZABAD HELYEK
2024.04.11. - 2024.04.14. Korlátozott Ft181.300
6 Elérhető

Modena-Maranello-Imola

A sportautók és a Forma-1 szerelmeseinek ez a programajánlatunk egyedülálló élményt garantál.

4 napos utunk során megnézzük a Lamborghini múzeumot és a Ferrari birodalomba is betekintünk Modenában és Maranelloban is, a Ferrari és Enzo Ferrari múzeumokban végigcsodálhatjuk a Ferrari gyár büszkeségeit, majd az érdeklődők számára fakultatív program keretében szimulátoros- és tesztvezetési lehetőséget biztosítunk.

Ayrton Senna, minden idők leghíresebb autóversenyzőjének emlékére szervezzük utunkat. Imolai balesetének és tragikus halálának 30. évfordulója 2024. május 01-én lesz.

Ellátogatunk az imolai versenypályára, ahol saját buszunkkal utazzuk körbe a híres F1-es pályát, valamint megnézzük Senna híres emlékművét és a Tamburello kanyart is. Amennyiben valamilyen gyorsulási futam van a pályán, úgy a buszos körutazás elmarad, cserébe betekinthetünk a futamba.

A modenai és maranellói Ferrari Múzeumban félprofesszionális szimulátorok állnak azok rendelkezésére, akik szeretnék megtapasztalni a Ferrari Formula 1 együléses autóvezetésének izgalmát a leghíresebb pályákon: Monza, Barcelona, ​​Silverstone, Imola, Nürbürgring, Zandvoort, SPA Francorchamps és Mugello. A szimulátorokat fakultatív program keretében van lehetőség kipróbálni, feltétele a minimum 150 cm-es magasság. A szimulátor valósághűen érzékelteti a versenyautók vezetése adta életérzést, minden járulékos kár nélkül!

A Ferrari múzeumokban igény szerint választható idegenvezetés magyar nyelvű tolmáccsal (az idegenvezetői csoport indulásának minimum létszáma 20 fő).

Ferrari shop-ban is lesz lehetőség körülnézni, itt a vásárláson kívül rengeteg újdonságot és érdekességet is felfedezhetünk. 

Maranello kicsiny városa tele van a Ferrari életérzéssel, az utcákon haladva sokszor felkaphatjuk a fejünket a szívünknek oly kedves búgó Ferrari motorhangokra. 

Fakultatív program keretében tesztvezetési lehetőséget is biztosítunk a lóerők szerelmeseinek. Ki lehet próbálni több híres Ferrari modellt a Ferrari otthonában (Ferrari Portofinot, Ferrari F8 Tributo Spider, Ferrari 488 Pista, Ferrari GTC4 Lusso, vagy akár Lamborghini Huracant is). A tesztvezetéshez feltétlenül szükséges a 21. életév betöltése, a minimum 3 éves vezetési tapasztalat és az érvényes vezetői engedély! Az árak az időtartamtól és az autó típusától függenek.

A Ferrari gyárlátogatás keretein belül betekinthetünk a Ferrari birodalom kulisszatitkaiba, emellett sokmindent megtudhatunk az idegenvezetés alatt (magyar tolmáccsal) a gyárról és Enzo Ferrari életéről. Közvetlen közelről megtekinthetjük Enzo régi házát és megcsodálhatjuk a Ferrari saját tesztpályáját, ahol a sportautók felkészítése zajlik. 
(A fakultatív gyárlátogatási program a gyár nyitvatartásának függvényében indul.)

A legendás bika logóval jelölt autókat sem hagyjuk ki utazásunkból, ugyanis ellátogatunk a Lamborghini múzeumba, ahol a híres márka fejlődősének történetét mesélik el a kiállított modellek.

A csodálatos Modena és Maranelló városát esti és nappali fényben is megcsodálhatjuk.

Szállás:

Utunk során utasaink választhatnak 3*** vagy 4**** szállodai lehetőségek közül.

3* szálloda esetén: Képekért és további információért kattints ide.

4* szálloda esetén: Képekért és további információért kattints ide.

Foglalás menete:

A kiválasztott dátum után a foglalás gombra kattintva meg kell adni az utasok számát, majd a kívánt szolgáltatásokat (fakultatív programok, biztosítások). A következő lépésben a tovább gombbal a foglalásunkat véglegesítjük a személyes adatok megadásával (utasok neve, születési hely, idő, lakcím, állampolgárság).

A regisztráció végeztével egy visszaigazoló mailt küldünk, majd az utazási szerződést, az utalással kapcsolatos adatokkal. Az összeg beérkezése után küldjük a számlát.

Az út minimum 30 fő foglalása esetén indul. Abban az esetben, ha a jelentkezők száma nem éri el a minimum létszámot,  a jelentkezők által befizetett összeg teljes ára visszafizetésre kerül.

Szeretné letölteni?
Töltse le az út összefoglalóját PDF formátumban.

Áttekintés

Utazás: autóbusszal

A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Felszállási lehetőségek:
Autóbuszaink Budapestről a Dózsa György út 1. számtól, a BOK (volt SYMA) Csarnokkal szemben kijelölt autóbusz parkolóból indulnak.(a Puskás Ferenc Stadionnal szemben)

GPS:47.500645,19.100120

Amennyiben olyan utazást választanak, amely a Dunántúl felé haladva (M1, M7 autópályák) hagyja el Magyarországot, lehetőséget biztosítunk Budapesten belül a budai oldalon történő felszállásra, illetve hazaérkezéskor leszállásra. Honlapunkon minden utazásunk esetében jelöljük azokat a lehetőségeket, mikor budai felszállást választhatnak. Foglaláskor, kérjük, jelezzék hol szeretnének felszállni az autóbuszra:
– Budapest Dózsa György út 1., a BOK (volt SYMA) Csarnokkal szemben kijelölt autóbuszparkoló vagy
– Budaörs MOL benzinkút (a felszállás pontos helyét térképen jelölve megrendelés után megküldjük). Azokon az utazásokon, ahol az autóbusz a Dózsa György útról nem a fent nevezett autóutakon/autópályákon hagyja el a várost (M3-as, 4-es út, M6-os), a budai felszállás nem lehetséges!
Minden utazásunk esetében a rögzített lehetőségek közül választhatnak, mely az adott helyen, minden esetben útiránynak megfelelően történik. Előre egyeztetés szükséges!

A fel- és leszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak!

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet értékesítünk, melynek ára: 1.500,-Ft/fő

Törzsutasainknak lehetőséget biztosítunk  a jelentkezések és a befizetések sorrendjében a fix ülőhely kiválasztására, szabad helyek függvényében.

Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést.

Törzsutas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Útlemondási biztosítás:

Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Minden több napos utazásunk esetén javasolt a biztosítás megkötése, hiszen ezzel a lefoglalt út árát is visszakaphatjuk utazásképtelenség esetén!
A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 20 % önrész levonásával az utasnak megtéríti. Amennyiben az útlemondás biztosítás  és az utas biztosítás egyben lesz kötve, a fent leírt önrész 0%. A biztosítás díja: Alapdíj/Részvételi díj 2,5%-a.

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 napon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. A külföldön segítséget nyújtó biztosítási kártyát, vagy más biztosítónál kötött utasbiztosítás fedezeti igazolását minden esetben elektronikusan részünkre elküldeni szükséges. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utas-biztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
– rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk,
– milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
– kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie. Fedezetigazolást ez esetben is szükséges bemutatni.
Cégünk az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díjait a kiválasztott úton belüli “Árak” fül tartalmazza.

Az árak tájékoztató jellegűek, a helyek a töltöttség függvényében változhatnak, kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak és adatok, valamint leírások és információk tekinthetők ajánlatnak.
Az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk.
Amennyiben az árat euróban vagy más külföldi valutában találja, úgy az ott mellette/alatta szerepeltetett forintos összeg csak tájékoztató jelleggel van feltüntetve. Az utazásszervező fenntartja magának a jogot, hogy más árfolyamon váltsa a valutát.

Program leírás

21:30 indulás felső kategóriás autóbusszal Budapestről a Dózsa György út 1. szám alatt található BOK (volt SYMA) Csarnokkal szemben kijelölt autóbusz parkolóból. (a Puskás Ferenc Stadionnal szemben)
GPS:47.500645,19.100120
Utazás egész éjjel, rövidebb megállók beiktatásával.

Pénteken kb 10 óra körül első izgalmas programunk a Lamborghini múzeum meglátogatása, ahol felfedezhetjük a különböző évjáratú, szebbnél szebb Lamborghiniket.

Ezt követően indulás az Imolai versenypályára. Az Imola F1-es pályát végig nézzük saját autóbuszunkkal. Megállunk Ayrton Senna emlékművénél, megnézzük a híres Tamburello kanyart, majd szimulátor vezetési (fakultatív program) és ebédelési lehetőséget biztosítunk.

Maranellói szállásunkat késő délután foglaljuk el.

Este szabad egyéni program.

Szombaton reggeli után a Ferrari múzeum látogatása lesz az első programunk.

A gyár melletti Shop-ban eredeti Ferrari kincseket vásárolhatunk, de akit a vásárlás nem hoz lázba, annak is ajánlatos körülnézni a boltban, rengeteg érdekességet lehet felfedezni, fantasztikus fotókat készíteni.

Tesztvezetésre is van lehetőség, ezt kérjük előre jelezni. (A tesztvezetéshez feltétlenül szükséges a 21. életév betöltése, a minimum 3 éves vezetési tapasztalat és az érvényes vezetői engedély!) Majd a Ferrari birodalom, a gyár látogatása lesz a következő nagy élményünk. A Ferrari transzfer buszról a látogatás alatt nem lehet leszállni, illetve fotókat készíteni, ennek ellenére csodálatos betekintést nyerünk a Ferrari autógyártás izgalmas világába. (A fakultatív gyárlátogatási program a gyár nyitvatartásának függvényében indul.)

Délután indulunk az Enzo Ferrari múzeumba, ahol megismerhetjük a Ferrari történelmét.

A Ferrari múzeumok látogatása során opcionálisan választható idegenvezetés magyar nyelvű tolmáccsal, az idegenvezetői csoport indulásának minimum létszáma 20 fő.

Vacsorázási lehetőség egyénileg Modenában, igazi olasz éttermek széles választékából. Vacsora után visszaindulás Maranellóban levő szállásunkra.

Reggeli után indulunk Budapestre, rövidebb pihenőkkel várható érkezés: 22:00 körül.

Útközben egy bevásárló központnál is megállunk, ahol lesz lehetőség kiváló olasz élelmiszerek vásárlására is.

Az ár tartalmazza:

 • Utazás felső kategóriás autóbusszal
 • Szállás 3*-os hotelben reggelivel (164.500 Ft/fő) / Szállás 4*-os hotelben reggelivel (181.300 Ft/fő)
 • Kontinentális reggeli
 • Belépő az Imolai versenypályára+idegenvezetés
 • Belépő Ferrari múzeum
 • Belépő Enzo Ferrari múzeum
 • Belépő Lamborghini múzeum
 • Idegenforgalmi adó

Az ár nem tartalmazza

 • Ebéd, vacsora
 • Útlemondási biztosítás: (Az utazás időpontjához közeledve változik az ár.) 4000-5000 Ft/fő körüli összeg.
 • Utasbiztosítás 3 napra (Basic: 670 Ft/nap, Extra: 870 Ft/nap, Exclusive: 1130 Ft/nap)
 • Egyágyas felár: 17.500 Ft/fő (3* szálloda esetén), 21.500 Ft/fő (4* szálloda esetén)
 • Ferrari gyárlátogatás Maranelloban+idegenvezetés magyar tolmáccsal: 20 €/fő (Fakultatív programunk, mely a gyár nyitvatartásának függvényében indul.)
 • Idegenvezetés magyar tolmáccsal a Ferrari és Enzo Ferrari múzeumokban: 16 €/fő (Az idegenvezetői csoport indulásának minimum létszáma 20 fő.)
 • Tesztvezetés Maranello utcáin: 120€/10 perc/autó-tól. (A pontos árakról érdeklődjön utazási irodánknál. - A tesztvezetéshez feltétlenül szükséges a 21. életév betöltése, a minimum 3 éves vezetési tapasztalat és az érvényes vezetői engedély!)
 • F1/GT Szimulátor élmény vezetés a Ferrari múzeumokban (7 perces): 32 €/fő / 27 €/fő

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mit kell tennem, ha utastársaim közül valaki nem tud részt venni a már befizetett utazáson?

A lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk, ugyanis az ilyen jellegű lemondás általában kötbérköteles, és a részvételi díjból képzett százalékos összege annál nagyobb, minél közelebbi az indulás. A részletek az utazási szerződésben vannak feltüntetve.

Visszamondhatok egy már befizetett utat?

A szerződéstől való elállás általában kötbérköteles, erre részletesen kitér az utazási szerződés. Az utazásszervező kérheti a lemondásból fakadó kárának megtérítését.

Ha a honlapjukon kinéztem egy utat, de telefonon szeretném lefoglalni, megtehetem?

Igen, telefonszámainkon, e-mail elérhetőségeinken munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. A Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken. Ügyintézőink az iroda nyitvatartási idején belül, fogadják hívásod és dolgozzák fel a foglalásokat. Az online foglalást viszont éjjel-nappal lebonyolíthatod, ennek feldolgozása nyitvatartási időben zajlik.

Mire jó a BBP biztosítás? Érdemes vagy kötelező kötni?

Külföldi utazás vagy tartózkodás idejére szóló betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. A biztosítási kötvény felmutatása ellenében a külföldi orvos – sürgős szükség esetén – a beteget ellátja, és honoráriumát később a biztosítóval számolja el. Az ár általában egy főre és minden megkezdett napra számolandó. A teljes utazás időtartamára kötelező érvényes Baleset- betegség- és poggyász biztosítással rendelkeznie minden utasunknak. Ez akár irodánkban, akár egyénileg is megköthető. Egyéni biztosítás kötés esetén annak érvényességét és a fedezetigazolást kérjük az utazás megkezdése előtt megküldeni.

Mit jelent az útlemondási biztosítás?

Az útlemondási (vagy sztornó) biztosítás – biztosítói szakszóval élve – utazásképtelenség esetén nyújt védelmet, hiszen ebben az esetben az önrész levonását követően (ha önrészes a biztosítás) az utas által egyébként elszenvedendő kárt a biztosító megtéríti. Az utazásképtelenség fogalma biztosítótól függ, de általában komoly egészségügyi okokat takar, pl. a biztosított kórházi kezelése, műtéte, balesete, halála, vagy egyéb hasonló, az elutazást kizáró külső és váratlan ok. Általában közeli hozzátartozónál fellépő esemény is ide sorolható, de részleteket a biztosítási feltételekben található. Útlemondási biztosítás csak a szerződéskötéskor köthető, amennyiben az utas- biztosítással egyben kötöd, kár esetén az önrész:0%.

Személyesen is befizethetem a részvételi díjat?

Igen, irodánk címe: 1174 Budapest, Orgoványi utca 2-3, előzetes időpont egyeztetés szükséges!
A Kapcsolat oldalon kérjük, tájékozód az aktuális nyitvatartási időről!

Hogyan tudom az előleget vagy a részvételi díjat befizetni?

Személyesen (lásd feljebb), bankkártyával, illetve irodánk bankszámlájára történő átutalással vagy banki készpénzes befizetéssel.

Kapok-e visszajelzést, ha az átutalás megérkezett?

Munkatársaink minden esetben jelzik e-mailben, ha az előleg vagy a részvételi díj megérkezett.

Hogyan értesülhetek a legújabb ajánlataikról?

Ha naprakészen szeretnél értesülni az akciós nyaralásokról, akkor javasoljuk, hogy iratkozz fel hírlevelünkre vagy rendszeresen keresd fel irodánk weboldalát, ahol megtalálod az összes általunk ajánlott utazási lehetőségeket.

Amikor Olaszországra gondolunk számos csodája jut eszünkbe szinte azonnal. A nyaralni vágyókat a tengerpart vagy épp Toszkána ezerszínű lankái, a kultúrára éhezőket a múzeumok, a gasztronómia szerelmeseit pedig az olasz konyha különlegességei fogadják északtól-délig. Ha pedig a sport világa felé vesszük az irányt, a futball mellett a Forma-1 rajongóinak dobban nagyobbat a szíve e dél-európai ország neve hallatán.

Nem véletlenül. Olaszországban, ha szeretnek valamit az emberek, azt bizony nagyon szeretik. Rajonganak érte és már-már eufórikus hangulatba kerülve képesek kimutatni e szenvedélyüket. Temperamentumos jellemüknek köszönhetően gesztikulálva, azzal az igazi olaszos hévvel beszélik meg akár csak a tegnapi meccs eredményeit, ez a vérmérséklet fűti őket, amikor egy ételt elkészítenek, s ez a mindennapos szenvedély az alapja annak az élménynek is, ami Maranelloban vár ránk.

A Ferrari szentély. Legtöbben csak így emlegetik ezt a kis várost és az ott található, a piros versenyautóknak otthont adó múzeumot, azaz a Ferrari múzeumot. Már a parkolóban ámulatba ejt minket, hogy itt bizony kicsit sem túlzás azt állítani: még a járda is piros, mert tényleg az. Maga a Ferrari pedig nem csupán egy márka, hanem egy életérzés, amit a cég és annak képviselői is pontosan tudnak. Ennek eredménye, hogy a maranelloi múzeumban úgy érezzük magunkat, mintha mi is a Ferrari történelem részesei lennénk. Azonnal beszippant minket a hely szelleme, ami például annak is köszönhető, hogy az ott dolgozók a márkához és a Forma-1-es versenyistállóhoz igazodva, a tévéből jól megszokott egyenruhát viselik. Ezzel még inkább megteremtve az igazi Ferrari atmoszférát.

Mindemellett az épület dizájnja, a környezet is arról árulkodik, hogy itt bizony mindennek megadják a módját és pénzt, illetve energiát nem sajnálva fektetnek bele abba, hogy valódi minőséget hozzanak létre. Ez pedig valójában az egész Ferrari kultusz alapja és ennek az elhivatottságnak köszönhető az is, hogy napjainkban ennyien rajonganak ezekért az „ágaskodó lovakért”.

Talán még maga Enzo Ferrari, a cég alapító atyja és az első Ferrari autó megálmodója sem gondolta, amikor 1929-ben kitalálta a Scuderia Ferrari márkát, majd 1947-ben bemutatta az első Ferrari márkajelzésű versenyautóját, hogy mára a neve egyet jelent majd az autóverseny világával. Sportautói pedig a világ egyik legkedveltebb és méltán elismert termékei lesznek. Pedig nem kérdés, hogy a Ferrari nem csupán az elvakult rajongókból vált ki érzelmeket, de egy nem feltétlen Ferrari-fan is tisztelettel tekint ezekre az autókra, ha szembejön vele valahol az utakon. A tipikus Ferrari hangról nem is beszélve.

A múzeum környékén sem múlhat el úgy hosszabb idő, hogy ne hallanánk meg azt a csodálatos duruzsolást, csattogást, amit a Ferrari motorok kiadnak magukból. Aki csak egy kicsit is szereti az autók vagy épp a motorok világát, abban a pillanatban átszellemül és magával ragadja a versenyzés utáni vágy, a hév, illetve felpörög az ereiben az adrenalin érzése. A gyártó pedig ezzel tökéletesen tisztában van, így akár tesztvezetésen is részt vehetünk – mégha nem is versenypályán és kicsit jobban a zsebünkbe nyúlva.

A múzeumban ugyanakkor nem csupán a jelen jól ismert versenyautói tekintenek vissza ránk, de a múltba is különleges utazást tehetünk. Ebben segítségünkre lesz például a már említett alapító, Enzo Ferrari szinte érintetlen íróasztala, melynek hatására akár percekre elrévedhetünk gondolatainkban, miközben elképzeljük, milyen is lett volna, ha mi vagyunk ennek az asztalnak a tulajdonosai, ha mi építjük fel ezt az olaszországi birodalmat. A kellékek formavilága, egy makett, az ikonikus lószobor mind-mind olyan apróság, amik szavak nélkül mesélnek mindenki számára.

Mi pedig nem győzzük kapkodni a fejünket, hiszen egymást érik a Ferrarik, ahogy sorra vesszük a bemutatótermeket, melyek logikai felépítése is tökéletes, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy bármit is kihagyunk. A szervezők ugyanis gondoskodtak arról, hogy mégha magunk is szeretnénk felfedezni a maranelloi múzeumot, akkor is vezetve legyünk a termek között.

És hogy mi a kíváncsi szemek fő attrakciója?

Kétségkívül az a fő teremnek is kikiáltható tér, ahol a Forma-1-es versenyautók majdhogynem a falról lógnak le egy félkörívet formálva velünk szemben. Miközben pedig egymás után nézzük végig ezeket a csodákat, azt is testközelből láthatjuk, hogy hogyan változott a motorsportok világa az elmúlt évtizedekben. A kialakítás, a dizájn, a felfüggesztések és minden olyan apróság, ami ma a világ csúcsára juttatta a Ferrarit a száguldó cirkuszban.

Ha pedig még mindig nem lenne elég az élményből, a különböző trófeák, a háttérben vetített retro film kockái, melyek a különböző győzelmeket idézik fel, illetve a versenyzők eredeti sisakjai és a Ferrari kiemelkedő pilótáinak fotói olyan atmoszférát teremtenek számunkra, amik által azt érezzük, nem akarjuk, hogy véget érjen ez a kirándulás.

Modena csodálatos városát a nappali fények mellett este is megcsodáljuk, újabb érzésekkel elhalmozva érzékszerveid, miközben a modenai balzsamecetet vagy épp a Parmigiano Reggiano sajtot kóstolod.

Kell ennél több egy tökéletes hosszúhétvégéhez?

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Ferrari és az olasz istállók – In memoriam Ayrton Senna 30.
Ár Ft164.500
/ Felnőtt
Ár Ft161.500
/ Gyermek

Trip Weather Forecast

API key is invalid or not provided.