Francia síút-Les2Alpes gleccserre-6 napos síbérlettel

10 nap

Az ár a síbérletet, programokat, szállást és az útiköltséget is tartalmazza!

Síélmény akár 3600 m magas pályán, 2000 m szintkülönbséggel, 225 km hosszan. Temérdek programlehetőséggel, mint pl.: lavina képzés,  free-ride túra, pálya közeli, minőségi 4-6 fős apartmanos szálláson.

Les 2 Alpes (ejtsd: lédőzálp) település lenyűgöző fekvése, a környező hegyekre nyíló csodálatos panorámája a város minden pontjáról magával ragadó. A sípályák között a legmagasabbtól a legalacsonyabb pontig megtalálhatók a kezdők-középhaladók zöld és kék, valamint a haladók- piros és fekete pályái is, így tudásszinttől függetlenül besíelhető a teljes, 2000 méteres magasságtartomány.

Pályák:

 • zöld: 38 db
 • kék: 92 db
 • piros: 46 db
 • fekete: 24 db

Felvonók és liftek:

 • Sikló: 1 db
 • Kabin: 1 db
 • Gondola: 4 db
 • Ülőlift: 19 db
 • húzólift: 23 db

Az apartmanok felszereltsége: a nappaliban étkezőasztal, TV, és berendezett konyhasarok: elektromos főzőlapok, hűtő, mikró, mosogatógép. Fürdőszoba, WC. Erkély vagy terasz.

A szállást takarítva kell átadni! Igényelhető reggeli is, felár ellenben.

A szálláson 4 és 6 fős apartman bérlésére van lehetőség. (esetlegesen nagyobb csoportok kérjék egyedi ajánlatunkat).

4 fős stúdió:
30m2, a nappaliban franciaágy, és egy kinyitható kanapé 2 főnek.

Kis 6 fős apartman:
41-43m2, hálószoba franciaággyal, hálókabin emeletes ággyal, a nappaliban kinyitható kanapé két fő részére.

Áraink 4 fős apartmanban történő foglalás esetén lettek feltüntetve, maximális telítettség esetén. Amennyiben kevesebb, vagy több, mint 4 fő jelentkezik, akkor a foglalás gomb után a fotó melletti árűrlap folytatás gombjára kattintva válassza ki az utasok számát, és a foglalni kívánt apartmant (4,6 fős). Az ott feltüntetett felárak fejenként értendőek.

Útjainkat az Uniós digitális Uniós Igazolvánnyal rendelkező utasainknak ajánljuk.

Franciaország a következő oltóanyagokat fogadja el: Pfizer/Comirnaty, Moderna, AstraZeneca/Vaxzevria/Covishield és Janssen / Johnson & Johnson.

Sinopharm vagy Sinovac vakcinával oltottak esetén a 3.-kén felvett  Pfizer vagy Moderna oltóanyag felvétele után 1 héttel be lehet utazni az országba.

A Sputnik oltás nem elfogadott, de az ezen oltásokat követően felvett harmadik oltás ha egy dózisú, akkor Franciaországban megfelelő oltottságot jelent.

Amennyiben a Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolítását lehetetlenné tenné, abban az esetben a befizetett foglalási díj 100%-át visszafizetjük utasaink számára. Ebben az esetben a hatályos ÁSZF-től eltérünk.

Az út minimum 45 fő foglalása esetén indul. Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimum létszámot,  a jelentkezők által befizetett összeg teljes ára visszafizetésre kerül.

Áttekintés

Utazás: autóbusszal

Tudnivalók az autóbuszos utazásról 2021-től:

– autóbuszainkat a közegészségügyi helyzetben előírt higiéniai szabályok betartásával közlekedtetjük,
– az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése a közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését, illetve ózonos fertőtlenítést jelent,
– az ajtóknál elhelyezett kézfertőtlenítő folyadékok használatával törekszünk arra, hogy az utazás egészségügyi szempontból is biztonságos legyen,
– a maszk használata nem kötelező, de ajánlott,
– kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek, melyről nyilatkozni szükséges.

A nevezetességek látogatása a helyi egészségügyi előírások betartása szerint lehetséges. Kérjük erre figyeljenek!

A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Felszállási lehetőségek:
Autóbuszaink Budapestről a Dózsa György út 1. számtól, a BOK (volt SYMA) Csarnokkal szemben kijelölt parkolóból indulnak. (a Puskás Ferenc Stadionnal szemben)

GPS:47.500645,19.100120

Lehetőséget biztosítunk menetvonalunkon történő felszállásra, mely minden esetben útiránynak megfelelően történik benzinkutak pihenőiben előre egyeztetett helyen és időben.
A felszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak!

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet értékesítünk, melynek ára: 1.500,-Ft/fő

Törzsutasainknak lehetőséget biztosítunk  a jelentkezések és a befizetések sorrendjében a fix ülőhely kiválasztására, szabad helyek függvényében.

Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést.

Törzsutas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Útlemondási biztosítás:

Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Minden több napos utazásunk esetén javasolt a biztosítás megkötése, hiszen ezzel a lefoglalt út árát is visszakaphatjuk utazásképtelenség esetén!
A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 20 % önrész levonásával az utasnak megtéríti. Amennyiben az útlemondás biztosítás  és az utas biztosítás egyben lesz kötve, a fent leírt önrész 0%.

A biztosítás díja: Alapdíj/Részvételi díj 2,5%-a 

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 napon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. A külföldön segítséget nyújtó biztosítási kártyát indulás előtt idegenvezetőink ellenőrzik az autóbuszon. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá sok esetben bebizonyosodott, hogy jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
– rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk,
– milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
– kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie.
Cégünk az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díjáról irodánkban tájékozódhat. 

Kérjük, hogy részletesebb információért kérjen előre tájékoztatást irodánkban.
Az árak tájékoztató jellegűek, a helyek a töltöttség függvényében változhatnak, kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak és adatok, valamint leírások és információk tekinthetők ajánlatnak.
Az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk.
Amennyiben az árat euróban vagy más külföldi valutában találja, úgy az ott mellette/alatta szerepeltetett forintos összeg csak tájékoztató jelleggel van feltüntetve. Az utazásszervező fenntartja magának a jogot, hogy más árfolyamon váltsa a valutát.

Az út minimum 30 fő foglalása esetén indul. Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimum létszámot,  a jelentkezők által befizetett összeg teljes ára visszafizetésre kerül.

Amennyiben a Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolítását lehetetlenné tenné, abban az esetben a befizetett foglalási díj 100%-át visszafizetjük utasaink számára. Ebben az esetben a hatályos ÁSZF-től eltérünk.

Itinerary

Egész éjjel folyamatos utazás Franciaországba, rövid pihenőkkel. Várható érkezés szombaton 15 óra körül. Minden étkezés szabad program keretein belül, egyénileg lehetséges.

A kulcsok mellet, a síbérletek , sífelszerelések bérlése is a délutáni feladataink közé tartozik.

Sífelszerelés bérlése, amennyiben nem tudtuk előző nap elintézni.
A kezdők síoktatása ezen a reggel 10 órakor kezdődik.
A pályán 15:30 kor vár minket az üdvözlő pezsgő, amennyiben az egészségügyi helyzet ezt engedi.

Reggel 8- kor indulunk az Alpe d’Huez síterepre, ahol egész nap élvezhetjük a 250 km hosszú pályát.

Lavina oktatás kezdőknek.A programok időjárási viszonyok miatt változhatnak.

Lehetséges Free-ride túra azoknak, akik minden pályán magabiztosan csúsznak. Előzetes egyeztetés szükséges.

Reggeli és az apartmanok átadása után indulunk Budapestre. Indulás kb.10 órakor. Folyamatos utazás rövid megállókkal.

Árak

Az árak tartalmazzák

 • Utazási költségek autóbusszal
 • Szállás apartmanokban
 • 6 napos komplett síbérlet
 • Kezdő lavina oktatás
 • Free-ride túra-közös csúszás

Az árak nem tartalmazzák

 • Étkezés
 • Útlemondási biztosítás 2,5% (kérelem beérkezése után kalkuláljuk)
 • Baleset- betegség- poggyász biztosítás 5.900,-Ft-tól
 • Kiegészítő sport biztosítás-javasolt!! 1475,-Ft-tól
 • Idegenforgalmi adó 5.550,-Ft
 • Kaució az apartmanokra,(400 euro) mely kártyás fizetéssel lehetséges, (Maestro és Visa Elektron kártyákat nem minden esetben fogadják el ). Amennyiben nem történik rongálás, az összeg a zárolás után 1-30 nap múlva visszakerül a kártyára
 • Nem teljes töltöttség esetén az üres ágy ára (apartmanonként változik az ára)
 • 1 nap csúszás a szomszéd síterepen Alpe d’Huez-en, ami egy 250 km-es pályarendszer 8 euro/fő
 • Síoktatás - lelkes oktatóink utasainkat csoportban 8€/60perc/fő, egyénileg 25€/60 perc vagy 2- 3 fős kis csoportban 30€/60perc/csoport áron tanítják. Ezeket az összegeket helyben kell fizetni.
 • Sífelszerelés bérlése
 • La Grave-túra, érdeklődjön a helyszínen
 • Napfelkelte 3200 méteren- 13 €/fő (felvonó és kísérő díjai)
 • Wifi

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mit kell tennem, ha utastársaim közül valaki nem tud részt venni a már befizetett utazáson?

A lehető legrövidebb időn belül jelezze nekünk, ugyanis az ilyen jellegű lemondás általában kötbérköteles, és a részvételi díjból képzett százalékos összege annál nagyobb, minél közelebbi az indulás. A részletek az utazási szerződésben vannak feltüntetve.

Visszamondhatok egy már befizetett utat?

A szerződéstől való elállás általában kötbérköteles, erre részletesen kitér az utazási szerződés. Az utazásszervező kérheti a lemondásból fakadó kárának megtérítését.

Ha a honlapjukon kinéztem egy utat, de telefonon szeretném lefoglalni, megtehetem?

Igen, telefonszámainkon, e-mail elérhetőségeinken munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. A Kapcsolat oldalon megtalálja ezen elérhetőségeket. Ügyintézőink az iroda nyitvatartási idején belül, fogadják hívását és dolgozzák fel a foglalásokat. Az online foglalást viszont éjjel-nappal lebonyolíthatja, ennek feldolgozása nyitvatartási időben zajlik.

Mire jó a BBP biztosítás? Érdemes vagy kötelező kötni?

Külföldi utazás vagy tartózkodás idejére szóló betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. A biztosítási kötvény felmutatása ellenében a külföldi orvos – sürgős szükség esetén – a beteget ellátja, és honoráriumát később a biztosítóval számolja el. Az ár általában egy főre és minden megkezdett napra számolandó. A teljes utazás időtartamára kötelező érvényes Baleset- betegség- és poggyász biztosítással rendelkeznie minden utasunknak. Ez akár irodánkban, akár egyénileg is megköthető. Egyéni biztosítás kötés esetén annak érvényességét kérjük az utazás megkezdése előtt megküldeni.

Mit jelent az útlemondási biztosítás?

Az útlemondási (vagy sztornó) biztosítás – biztosítói szakszóval élve – utazásképtelenség esetén nyújt védelmet, hiszen ebben az esetben az önrész levonását követően (ha önrészes a biztosítás) az utas által egyébként elszenvedendő kárt a biztosító megtéríti. Az utazásképtelenség fogalma biztosítótól függ, de általában komoly egészségügyi okokat takar, pl. a biztosított kórházi kezelése, műtéte, balesete, halála, vagy egyéb hasonló, az elutazást kizáró külső és váratlan ok. Általában közeli hozzátartozónál fellépő esemény is ide sorolható, de részleteket a biztosítási feltételekben találunk. Útlemondási biztosítás csak a szerződéskötéskor köthető.

Személyesen is befizethetem a részvételi díjat?

Igen, irodánk címe: 1174 Budapest, Orgoványi utca 2-3. A Kapcsolat oldalon kérjük, tájékozódjon az aktuális nyitvatartási időről!

Hogyan tudom az előleget vagy a részvételi díjat befizetni?

Személyesen (lásd feljebb), bankkártyával, illetve irodánk bankszámlájára történő átutalással vagy banki készpénzes befizetéssel.

Kapok-e visszajelzést, ha az átutalás megérkezett?

Munkatársaink minden esetben jelzik e-mailben, ha az előleg vagy a részvételi díj megérkezett.

Hogyan értesülhetek a legújabb ajánlataikról?

Ha naprakészen szeretne értesülni az akciós nyaralásokról, akkor javasoljuk, hogy iratkozzanak fel hírlevelünkre vagy rendszeresen keressék fel irodánk weboldalát, mely napra készen frissítve van új utazási lehetőségekről.

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Francia síút-Les2Alpes gleccserre-6 napos síbérlettel
Ár Ft134.900
/ Felnőtt