Párizs-München-Strasbourg körutazás autóbusszal

6 nap

Nem láttad még Párizst, Versaillest, Münchent vagy Strasbourgot?

Gyere velünk, 6 nap alatt megmutatjuk Neked ezeket a csodás városokat szakavatott idegenvezetőink segítségével.

Eiffel torony, Louvre múzeum, Musée d’Orsay, vagy  Sacré Coeur Bazilika, Champs Élysées sugárut, Diadalívet, vagy a Notre-Dame-székesegyház. Csupa olyan helyszínek, amiket a kirándulás során megnézünk. 

Az ár tartalmazza:

 • Útiköltség klimatizált busszal
 • Idegenvezetők díja
 • 3*-os szállás reggelivel
 • Idegenforgalmi adó

 Az út programjáról bővebben a szöveg alatti “Program leírás” menüpontban olvasható, az “Árak” menü pedig,  a költségek részletes leírását tartalmazza. Az étkezésekhez ajánlunk éttermeket, ehhez  minden nap biztosítunk elegendő időt. 

Foglalás menete: a kiválasztott dátum után a foglalás gombra kattintva meg kell adni az utasok számát, majd a a kívánt szolgáltatásokat (félpanzió, fakultatív programok, biztosítások). A következő lépésben a tovább gombbal a foglalásunkat véglegesítjük a személyes adatok megadásával( utasok neve, születési hely, idő, lakcím, állampolgárság, oltás esetén a vakcina neve és a 2. vagy 3.oltás időpontja).

A regisztráció végeztével egy visszaigazoló mailt küldünk, majd az utazási szerződést, az utalással kapcsolatos adatokkal. Az összeg beérkezése után küldjük a számlát.

Számunkra utasaink biztonsága a legfontosabb, ezért  – összhangban a zárt térben való tartózkodás szabályozásával – útjainkat Uniós digitális Covid igazolvánnyal rendelkező utasaink számára ajánljuk.

A célországok a következő vakcinával oltottakat fogadják tesztek nélkül: (Pfizer/Comirnaty, Moderna, AstraZeneca/Vaxzevria/Covishield és Janssen / Johnson & Johnson), ezek kívül néhány helyen az FFP2-es maszk használata kötelező zárt térben. Kérjük minden esetben egyénileg is tájékozódni a beutazási feltételekről a kormányablak weblapján.

Az út minimum 30 fő foglalása esetén indul. Abban az esetben, ha a jelentkezők száma nem éri el a minimum létszámot,  a jelentkezők által befizetett összeg teljes ára visszafizetésre kerül. 

Amennyiben a Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolítását lehetetlenné tenné, abban az esetben a befizetett foglalási díj 100%-át visszafizetjük utasaink számára. Ebben az esetben a hatályos ÁSZF-től eltérünk.

Áttekintés

Utazás: autóbusszal

Tudnivalók az autóbuszos utazásról 2021-től:

– autóbuszainkat a közegészségügyi helyzetben előírt higiéniai szabályok betartásával közlekedtetjük,
– az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése a közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését, illetve ózonos fertőtlenítést jelent,
– az ajtóknál elhelyezett kézfertőtlenítő folyadékok használatával törekszünk arra, hogy az utazás egészségügyi szempontból is biztonságos legyen,
– a maszk használata nem kötelező, de ajánlott,
– kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek, melyről nyilatkozni szükséges.

A nevezetességek látogatása a helyi egészségügyi előírások betartása szerint lehetséges. Kérjük erre figyeljenek!

A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Felszállási lehetőségek:
Autóbuszaink Budapestről a Dózsa György út 1. számtól, a BOK (volt SYMA) Csarnokkal szemben kijelölt parkolóból indulnak. (a Puskás Ferenc Stadionnal szemben)

GPS:47.500645,19.100120

Lehetőséget biztosítunk menetvonalunkon történő felszállásra, mely minden esetben útiránynak megfelelően történik benzinkutak pihenőiben előre egyeztetett helyen és időben.
A felszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak!

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet értékesítünk, melynek ára: 1.500,-Ft/fő

Törzsutasainknak lehetőséget biztosítunk  a jelentkezések és a befizetések sorrendjében a fix ülőhely kiválasztására, szabad helyek függvényében.

Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést.

Törzsutas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Útlemondási biztosítás:

Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Minden több napos utazásunk esetén javasolt a biztosítás megkötése, hiszen ezzel a lefoglalt út árát is visszakaphatjuk utazásképtelenség esetén!
A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 20 % önrész levonásával az utasnak megtéríti. Amennyiben az útlemondás biztosítás  és az utas biztosítás egyben lesz kötve, a fent leírt önrész 0%.

A biztosítás díja: Alapdíj/Részvételi díj 2,5%-a 

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 napon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. A külföldön segítséget nyújtó biztosítási kártyát indulás előtt idegenvezetőink ellenőrzik az autóbuszon. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utasbiztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá sok esetben bebizonyosodott, hogy jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
– rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk,
– milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
– kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie.
Cégünk az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díjáról irodánkban tájékozódhat. 

Kérjük, hogy részletesebb információért kérjen előre tájékoztatást irodánkban.
Az árak tájékoztató jellegűek, a helyek a töltöttség függvényében változhatnak, kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak és adatok, valamint leírások és információk tekinthetők ajánlatnak.
Az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk.
Amennyiben az árat euróban vagy más külföldi valutában találja, úgy az ott mellette/alatta szerepeltetett forintos összeg csak tájékoztató jelleggel van feltüntetve. Az utazásszervező fenntartja magának a jogot, hogy más árfolyamon váltsa a valutát.

Az út minimum 30 fő foglalása esetén indul. Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimum létszámot,  a jelentkezők által befizetett összeg teljes ára visszafizetésre kerül.

Amennyiben a Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolítását lehetetlenné tenné, abban az esetben a befizetett foglalási díj 100%-át visszafizetjük utasaink számára. Ebben az esetben a hatályos ÁSZF-től eltérünk.

Itinerary

Folyamatos utazás Münchenbe rövid pihenők beiktatásával. Várható érkezés 15-óra körül.
Érkezés után idegenvezetőnkkel sétáljuk körbe München városát, majd szabadidőt biztosítunk mindenkinek, ebbe a vacsora is belefér.

Reggeli után indulunk Párizsba, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, várható érkezés 19-óra körül Párizsba, buszunkkal körbeutazzuk a főbb látványosságokat, ezután lesz idő vacsorázni és indulunk a szállásunkra.

Ez a nap Párizsról szól. Egész nap csodálhatjuk Párizs csodáit helyi idegenvezetőnkkel. Délután folyamán lesz lehetőség múzeumokba is ellátogatni. Ezt kérjük előre jelezni. Este idegenvezetőnk által ajánlott éttermek közül lehet kiválasztani a vacsora helyszínét, egyénileg.

Reggeli után buszunkkal felfedezzük Versaillest és a híres kastélyt, valamint feledhetetlen kertjét.

Day 5 :
Strasbourg

Reggeli után Strasbourgba vesszük az irányt várható érkezés 13-óra körül. Idegenvezetőnk segítségével körbejárjuk a város fontosabb látványosságait, érdekességeit.

Reggeli után elindulunk Budapestre, várható érkezés 21-22 óra körül. Az út folyamán többször megállunk rövid pihenőkre, ez alatt az idő alatt lehetőséget biztosítunk az étkezésre is.

Árak

Az árak tartalmazzák

 • Utazási költségek autóbusszal
 • Szállás 3*-os hotelben reggelivel
 • Idegenvezetők díja
 • Idegenforgalmi adó
 • Versailles kirándulás belépők nélkül

Az árak nem tartalmazzák

 • Étkezés: Ebéd, vacsora
 • Italok a vacsorához
 • Útlemondási biztosítás: 5.250,-Ft
 • Aegon Z1-es útlemondás biztosítás covid megbetegedés esetére: 9.445,-Ft/Fő
 • Baleset- betegség- poggyász biztosítás 1.770,-Ft/3.540,-Ft/7.080,-Ft/fő életkortól függően
 • Egyágyas felár 95.600,-Ft
 • Eiffel torony lifttel: 10.500,-Ft
 • Hajózás a Szajnán 7.200,-Ft
 • Versailles-Louvre múzeumi belépő 15.600,-Ft
 • Louvre tárlatvezetés (30 fő részvéte esetén) 1.900,-Ft
 • Musée d'Orsay 4.000,-Ft
 • Notre Dame 387 lépcső- harangtorony 3.600,-Ft

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mit kell tennem, ha utastársaim közül valaki nem tud részt venni a már befizetett utazáson?

A lehető legrövidebb időn belül jelezze nekünk, ugyanis az ilyen jellegű lemondás általában kötbérköteles, és a részvételi díjból képzett százalékos összege annál nagyobb, minél közelebbi az indulás. A részletek az utazási szerződésben vannak feltüntetve.

Visszamondhatok egy már befizetett utat?

A szerződéstől való elállás általában kötbérköteles, erre részletesen kitér az utazási szerződés. Az utazásszervező kérheti a lemondásból fakadó kárának megtérítését.

Ha a honlapjukon kinéztem egy utat, de telefonon szeretném lefoglalni, megtehetem?

Igen, telefonszámainkon, e-mail elérhetőségeinken munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. A Kapcsolat oldalon megtalálja ezen elérhetőségeket. Ügyintézőink az iroda nyitvatartási idején belül, fogadják hívását és dolgozzák fel a foglalásokat. Az online foglalást viszont éjjel-nappal lebonyolíthatja, ennek feldolgozása nyitvatartási időben zajlik.

Mire jó a BBP biztosítás? Érdemes vagy kötelező kötni?

Külföldi utazás vagy tartózkodás idejére szóló betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. A biztosítási kötvény felmutatása ellenében a külföldi orvos – sürgős szükség esetén – a beteget ellátja, és honoráriumát később a biztosítóval számolja el. Az ár általában egy főre és minden megkezdett napra számolandó. A teljes utazás időtartamára kötelező érvényes Baleset- betegség- és poggyász biztosítással rendelkeznie minden utasunknak. Ez akár irodánkban, akár egyénileg is megköthető. Egyéni biztosítás kötés esetén annak érvényességét kérjük az utazás megkezdése előtt megküldeni.

Mit jelent az útlemondási biztosítás?

Az útlemondási (vagy sztornó) biztosítás – biztosítói szakszóval élve – utazásképtelenség esetén nyújt védelmet, hiszen ebben az esetben az önrész levonását követően (ha önrészes a biztosítás) az utas által egyébként elszenvedendő kárt a biztosító megtéríti. Az utazásképtelenség fogalma biztosítótól függ, de általában komoly egészségügyi okokat takar, pl. a biztosított kórházi kezelése, műtéte, balesete, halála, vagy egyéb hasonló, az elutazást kizáró külső és váratlan ok. Általában közeli hozzátartozónál fellépő esemény is ide sorolható, de részleteket a biztosítási feltételekben találunk. Útlemondási biztosítás csak a szerződéskötéskor köthető.

Személyesen is befizethetem a részvételi díjat?

Igen, irodánk címe: 1174 Budapest, Orgoványi utca 2-3. A Kapcsolat oldalon kérjük, tájékozódjon az aktuális nyitvatartási időről!

Hogyan tudom az előleget vagy a részvételi díjat befizetni?

Személyesen (lásd feljebb), bankkártyával, illetve irodánk bankszámlájára történő átutalással vagy banki készpénzes befizetéssel.

Kapok-e visszajelzést, ha az átutalás megérkezett?

Munkatársaink minden esetben jelzik e-mailben, ha az előleg vagy a részvételi díj megérkezett.

Hogyan értesülhetek a legújabb ajánlataikról?

Ha naprakészen szeretne értesülni az akciós nyaralásokról, akkor javasoljuk, hogy iratkozzanak fel hírlevelünkre vagy rendszeresen keressék fel irodánk weboldalát, mely napra készen frissítve van új utazási lehetőségekről.

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Párizs-München-Strasbourg körutazás autóbusszal
Ár Ft209.900
/ Felnőtt

Trip Weather Forecast

Paris25°CSunny
SUNRISE07:44
SUNSET19:39 CEST
Hourly Forecast15:00 H26°C16:00 H27°C17:00 H26°C18:00 H25°C19:00 H24°C
Daily Forecast
Thu23/18°C
Fri24/13°C
Sat24/13°C