Spanyol-Francia Riviéra autóbusszal-bevezető út

6 nap

Fedezd fel velünk a Spanyol és Francia Riviérát egy falatnyi Olaszországgal megfűszerezve 6 nap alatt

Főbb állomásaink: Peschiera del Garda-Barcelona-Costa Brava-Monaco-San Remo

Utazásunk első állomása Peschiera del Garda városa lesz, amely Olaszország legnagyobb tavának, a Garda-tónak egy kis üdülőfaluja. Célállomásunkra délután érkezünk, szabad programlehetőséget biztosítunk, szállásunk is itt lesz.

Következő megállónk Genova, ahonnan komppal hajózunk át Barcelonába. Ez a különleges kompozás (vagy hajóút) lehetőséget nyújt egy kis pihenésre a két utazás között, valamint egynapos hajóutunk során a napfelkeltét és a naplementét is megcsodálhatjuk a tengerről, ami garantáltan életre szóló élményt ad.

Barcelonába érve busszal tekintjük körbe a város adta látványosságokat. Este elfoglaljuk Costa Bravan található szállásunkat, amely a teljes kikapcsolódásra ad lehetőséget. A következő 1 napon is ezen a szálláson fogjuk élvezni a spanyol Riviérát.

Utunk következő állomása Monaco városa, valamint az Olasz Riviérán található San Remo. MInden célállomáson szabad programlehetőséget biztosítunk, így mindenki a saját tempójában, az általa kedvelt nevezetességeket tekintheti meg egyénileg.

Az árt tartalmazza: Útiköltség luxus autóbusszal, szállás félpanzióval, (kivéve a kompon, ott nincs ellátás az árban) és az idegenforgalmi adót.

Foglalás menete: a kiválasztott dátum után a foglalás gombra kattintva meg kell adni az utasok számát, majd a kívánt szolgáltatásoka. A következő lépésben a tovább gombbal a foglalásunkat véglegesítjük a személyes adatok megadásával( utasok neve, születési hely, idő, lakcím, állampolgárság, oltás esetén a vakcina neve és a 2. vagy 3.oltás időpontja).

A regisztráció végeztével egy visszaigazoló mailt küldünk, majd az utazási szerződést, az utalással kapcsolatos adatokkal. Az összeg beérkezése után küldjük a számlát.

Útjainkat csak Uniós digitális Covid Igazolvánnyal rendelkező utasaink számára ajánljuk.

Beutazásokkal kapcsolatos információkért kérünk olvassa el a következő linken található szabályzásokat:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/

Az út minimum 30 fő foglalása esetén indul. Abban az esetben, ha a jelentkezők száma nem éri el a minimum létszámot,  a jelentkezők által befizetett összeg teljes ára visszafizetésre kerül.

Amennyiben a Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolítását lehetetlenné tenné, abban az esetben a befizetett foglalási díj 100%-át visszafizetjük utasaink számára. Ebben az esetben a hatályos ÁSZF-től eltérünk.

Áttekintés

Utazás: autóbusszal

Tudnivalók az autóbuszos utazásról 2021-től:

– autóbuszainkat a közegészségügyi helyzetben előírt higiéniai szabályok betartásával közlekedtetjük,
– az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése a közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését, illetve ózonos fertőtlenítést jelent,
– az ajtóknál elhelyezett kézfertőtlenítő folyadékok használatával törekszünk arra, hogy az utazás egészségügyi szempontból is biztonságos legyen,
– a maszk használata nem kötelező, de ajánlott,
– kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek, melyről nyilatkozni szükséges.

A nevezetességek látogatása a helyi egészségügyi előírások betartása szerint lehetséges. Kérjük erre figyeljenek!

A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Felszállási lehetőségek:
Autóbuszaink Budapestről a Dózsa György út 1. számtól, a BOK (volt SYMA) Csarnokkal szemben kijelölt autóbusz parkolóból indulnak.(a Puskás Ferenc Stadionnal szemben)

GPS:47.500645,19.100120

Amennyiben olyan utazást választanak, amely a Dunántúl felé haladva (M1, M7 autópályák) hagyja el Magyarországot, lehetőséget biztosítunk Budapesten belül a budai oldalon történő felszállásra, illetve hazaérkezéskor leszállásra. Honlapunkon minden utazásunk esetében jelöljük azokat a lehetőségeket, mikor budai felszállást választhatnak. Foglaláskor, kérjük, jelezzék hol szeretnének felszállni az autóbuszra:
– Budapest Dózsa György út 1., a BOK (volt SYMA) Csarnokkal szemben kijelölt autóbuszparkoló vagy
– Budaörs MOL benzinkút (a felszállás pontos helyét térképen jelölve megrendelés után megküldjük). Azokon az utazásokon, ahol az autóbusz a Dózsa György útról nem a fent nevezett autóutakon/autópályákon hagyja el a várost (M3-as, 4-es út, M6-os), a budai felszállás nem lehetséges!
Minden utazásunk esetében a rögzített lehetőségek közül választhatnak, mely az adott helyen, minden esetben útiránynak megfelelően történik.

A felés leszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak!

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet értékesítünk, melynek ára: 1.500,-Ft/fő

Törzsutasainknak lehetőséget biztosítunk  a jelentkezések és a befizetések sorrendjében a fix ülőhely kiválasztására, szabad helyek függvényében.

Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést.

Törzsutas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Útlemondási biztosítás: Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Minden több napos utazásunk esetén javasolt a biztosítás megkötése, hiszen ezzel a lefoglalt út árát is visszakaphatjuk utazásképtelenség esetén!
A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 20 % önrész levonásával az utasnak megtéríti. Amennyiben az útlemondás biztosítás  és az utas biztosítás egyben lesz kötve, a fent leírt önrész 0%. A biztosítás díja: Alapdíj/Részvételi díj 2,5%-a.

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 napon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. A külföldön segítséget nyújtó biztosítási kártyát, vagy más biztosítónál kötött utasbiztosítás fedezeti igazolását minden esetben elektronikusan részünkre elküldeni szükséges. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utas-biztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
– rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk,
– milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
– kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie. Fedezetigazolást ez esetben is szükséges bemutatni.
Cégünk az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díjait a kiválasztott úton belüli “Árak” fül tartalmazza.

Az árak tájékoztató jellegűek, a helyek a töltöttség függvényében változhatnak, kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak és adatok, valamint leírások és információk tekinthetők ajánlatnak.
Az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk.
Amennyiben az árat euróban vagy más külföldi valutában találja, úgy az ott mellette/alatta szerepeltetett forintos összeg csak tájékoztató jelleggel van feltüntetve. Az utazásszervező fenntartja magának a jogot, hogy más árfolyamon váltsa a valutát.

Amennyiben a Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolítását lehetetlenné tenné, abban az esetben a befizetett foglalási díj 100%-át visszafizetjük utasaink számára. Ebben az esetben a hatályos ÁSZF-től eltérünk.

Program leírás

6:00 indulás luxus klimatizált autóbusszal Budapestről a Dózsa György út 1. szám alatt található BOK (volt SYMA) Csarnokkal szemben kijelölt autóbusz parkolóból. (a Puskás Ferenc Stadionnal szemben)
GPS:47.500645,19.100120
Szállásunkra a délutáni órákban érkezünk, amely Peschiera del Garda városában lesz, a vacsorát a szállodában fogyasztjuk el.

Reggeli után indulunk Genovába, ahol a Barcelonába induló kompra fogunk felszállni. A hajóút alatt megcsodálhatjuk a naplementét és a napfelkeltét is. Szállásunk  2-4 ágyas kabinokban lesz. A reggeli nincs bent a kabin jegy árában, de a hajón van büfé.

A hatalmas hajó a reggeli órákban köt ki Barcelona városába. A legtöbb látnivalót busszal tekintjük meg. Esti órákban foglaljuk el szállásunkat, mely a Costa Bravan található, a vacsora is a szállodában lesz. A következő 1 nap a passzív pihenésről szól.

Egész nap egyéni szabad program, vacsora a szálláson.

Reggeli után Monaco városa felé vesszük az irányt. A casino és a tengerparti sétány magával ragadó látványa után az olasz partok közül San Remo városa vár ránk, majd este elfoglaljuk szállásunkat, és elfogyasztjuk vacsoránkat.

Nap 6 :
Budapest

Reggeli után indulunk Budapestre, többszöri pihenőkkel várható érkezés az esti órákban. 

Az ár tartalmazza:

  • Utazási költségek felsőkategóriás autóbusszal
  • Szállás 4*-5*-os hotelben félpanzióval (kivéve a hajón)
  • Idegenforgalmi adó

Az ár nem tartalmazza

  • Étkezés: Ebéd
  • Útlemondási biztosítás
  • Útlemondás biztosítás covid fertőzés esetére
  • Baleset- betegség- poggyász biztosítás: életkortól függően
  • Egyágyas felár

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mit kell tennem, ha utastársaim közül valaki nem tud részt venni a már befizetett utazáson?

A lehető legrövidebb időn belül jelezd nekünk, ugyanis az ilyen jellegű lemondás általában kötbérköteles, és a részvételi díjból képzett százalékos összege annál nagyobb, minél közelebbi az indulás. A részletek az utazási szerződésben vannak feltüntetve.

Visszamondhatok egy már befizetett utat?

A szerződéstől való elállás általában kötbérköteles, erre részletesen kitér az utazási szerződés. Az utazásszervező kérheti a lemondásból fakadó kárának megtérítését.

Ha a honlapjukon kinéztem egy utat, de telefonon szeretném lefoglalni, megtehetem?

Igen, telefonszámainkon, e-mail elérhetőségeinken munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. A Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken. Ügyintézőink az iroda nyitvatartási idején belül, fogadják hívásod és dolgozzák fel a foglalásokat. Az online foglalást viszont éjjel-nappal lebonyolíthatod, ennek feldolgozása nyitvatartási időben zajlik.

Mire jó a BBP biztosítás? Érdemes vagy kötelező kötni?

Külföldi utazás vagy tartózkodás idejére szóló betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. A biztosítási kötvény felmutatása ellenében a külföldi orvos – sürgős szükség esetén – a beteget ellátja, és honoráriumát később a biztosítóval számolja el. Az ár általában egy főre és minden megkezdett napra számolandó. A teljes utazás időtartamára kötelező érvényes Baleset- betegség- és poggyász biztosítással rendelkeznie minden utasunknak. Ez akár irodánkban, akár egyénileg is megköthető. Egyéni biztosítás kötés esetén annak érvényességét és a fedezetigazolást kérjük az utazás megkezdése előtt megküldeni.

Mit jelent az útlemondási biztosítás?

Az útlemondási (vagy sztornó) biztosítás – biztosítói szakszóval élve – utazásképtelenség esetén nyújt védelmet, hiszen ebben az esetben az önrész levonását követően (ha önrészes a biztosítás) az utas által egyébként elszenvedendő kárt a biztosító megtéríti. Az utazásképtelenség fogalma biztosítótól függ, de általában komoly egészségügyi okokat takar, pl. a biztosított kórházi kezelése, műtéte, balesete, halála, vagy egyéb hasonló, az elutazást kizáró külső és váratlan ok. Általában közeli hozzátartozónál fellépő esemény is ide sorolható, de részleteket a biztosítási feltételekben található. Útlemondási biztosítás csak a szerződéskötéskor köthető, amennyiben az utas- biztosítással egyben kötöd, kár esetén az önrész:0%.

Személyesen is befizethetem a részvételi díjat?

Igen, irodánk címe: 1174 Budapest, Orgoványi utca 2-3, előzetes időpont egyeztetés szükséges!
A Kapcsolat oldalon kérjük, tájékozód az aktuális nyitvatartási időről!

Hogyan tudom az előleget vagy a részvételi díjat befizetni?

Személyesen (lásd feljebb), bankkártyával, illetve irodánk bankszámlájára történő átutalással vagy banki készpénzes befizetéssel.

Kapok-e visszajelzést, ha az átutalás megérkezett?

Munkatársaink minden esetben jelzik e-mailben, ha az előleg vagy a részvételi díj megérkezett.

Hogyan értesülhetek a legújabb ajánlataikról?

Ha naprakészen szeretnél értesülni az akciós nyaralásokról, akkor javasoljuk, hogy iratkozz fel hírlevelünkre vagy rendszeresen keresd fel irodánk weboldalát, ahol megtalálod az összes általunk ajánlott utazási lehetőségeket.

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Spanyol-Francia Riviéra autóbusszal-bevezető út
Ár Ft249.900
/ Felnőtt

Trip Weather Forecast

Barcelona27°CSunny
SUNRISE07:43
SUNSET19:41 CEST
Hourly Forecast14:00 H27°C15:00 H28°C16:00 H27°C17:00 H26°C18:00 H26°C
Daily Forecast
Thu28/17°C
Fri28/18°C
Sat29/18°C