Tengerparti feltöltődés Bibione 3* medencés szállodában

10 Nap

Bibione az aktív és passzív pihenők paradicsoma. Rengeteg sportolási lehetőséggel, fantasztikus nyári programokkal és minőségi szállásokkal. 

10 nap 8 éjszaka az egyik legkedveltebb  3 *-os  szállodában, 50 méterre a parttól, bőséges kontinentális reggelivel és félpanziós  ellátási lehetőséggel. Kipróbált szálloda, magyarul beszélő alkalmazottakkal. 

A szállodában igénybe vehető szolgáltatások:

 • külső medence használati lehetőség
 • tengerparton 2 ágy és 1 napernyő
 • idegenforgalmi adó
 • kerékpár használati lehetőség

A részben felújított szállodától pár lépésnyire található a sétálóutca, rengeteg kézműves termékekkel, valamint a csodálatos tengerparti sétány, ahonnan a világítótoronyhoz akár kerékpárral, akár gyalog is eljuthatunk és megnézhetünk egy káprázatos naplementét.

A szállodától gyalogosan is megközelíthető a Luna Park, ahol kicsik és nagyok is felszabadultan élvezhetik a vidámpark adta lehetőségeket.

Foglalás menete: a kiválasztott dátum után a foglalás gombra kattintva meg kell adni az utasok számát, majd a kívánt szolgáltatásokat (autóbuszos utazás, félpanzió, fakultatív programok, biztosítások). A következő lépésben a tovább gombbal a foglalásunkat véglegesítjük a személyes adatok megadásával( utasok neve, születési hely, idő, lakcím, állampolgárság, oltás esetén a vakcina neve és a 2-vagy 3.oltás időpontja).

Utasbiztosítást kötelező kötni, de ez köthető máshol, ebben az esetben a fedezetigazolást kell az Utasoknak magukkal hozni. Amennyiben a mi kedvezményes ajánlatunkat fogadjátok el, abban az esetben a fizetés után mindent mi intézünk, semmilyen további teendőtök nincs!

A regisztráció végeztével egy visszaigazoló mailt küldünk, majd az utazási szerződést, az utalással kapcsolatos adatokkal. Az összeg beérkezése után küldjük a számlát.

Útjainkat csak Uniós digitális Covid Igazolvánnyal rendelkező utasaink számára ajánljuk.

Olaszország elismeri azt a magyar uniós digitális Covid-igazolványt is, amely igazolja, hogy birtokosa az EMA által nem engedélyezett vakcinával végzett elsődleges oltási ciklus után harmadikként felvett egy EMA által engedélyezett m-RNS-vakcinát is.

  AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Janssen Sputnik V, Sinopharm + 1 db Janssen Sputnik V, Sinopharm + 1 db Pfizer, Moderna Sputnik V, Sinopharm + 1 db AstraZeneca Sputnik V, Sinopharm
Olaszországi felhasználás Green Pass köteles tevékenységekhez (12 éves kortól) Igen Igen Igen Igen Nem
Beutazás az országba Igen Igen Igen Nem Nem
Kiutazás az országból Igen Igen Igen Igen Nem

Az út minimum 30 fő foglalása esetén indul. Abban az esetben, ha a jelentkezők száma nem éri el a minimum létszámot,  a jelentkezők által befizetett összeg teljes ára visszafizetésre kerül.

Amennyiben a Kormány COVID-19 vírussal kapcsolatos intézkedései az adott út lebonyolítását lehetetlenné tenné, abban az esetben a befizetett foglalási díj 100%-át visszafizetjük utasaink számára. Ebben az esetben a hatályos ÁSZF-től eltérünk.

Részletek

Utazás: autóbusszal

Tudnivalók az autóbuszos utazásról 2021-től:

– autóbuszainkat a közegészségügyi helyzetben előírt higiéniai szabályok betartásával közlekedtetjük,
– az autóbuszok szakszerű fertőtlenítése a közösen használt felületek több alkalommal történő áttörlését, fertőtlenítését, illetve ózonos fertőtlenítést jelent,
– az ajtóknál elhelyezett kézfertőtlenítő folyadékok használatával törekszünk arra, hogy az utazás egészségügyi szempontból is biztonságos legyen,
– a maszk használata nem kötelező, de ajánlott,
– kérjük, saját és utastársaik egészségének megóvása érdekében az utazáson csak abban az esetben vegyenek részt, ha egészségesek, melyről nyilatkozni szükséges.

A nevezetességek látogatása a helyi egészségügyi előírások betartása szerint lehetséges. Kérjük erre figyeljenek!

A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.

FONTOS TUDNIVALÓK FOGLALÁS ELŐTT

Felszállási lehetőségek:
Autóbuszaink Budapestről a Dózsa György út 1. számtól, a BOK (volt SYMA) Csarnokkal szemben kijelölt autóbusz parkolóból indulnak.(a Puskás Ferenc Stadionnal szemben)

GPS:47.500645,19.100120

Vidéki utasainknak a busz haladási irányának megfelelően fel és leszállási lehetőséget biztosítunk, a pontos fel és leszállási helyet és időpontot előre egyeztetetni szükséges.

A felés leszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak!

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet értékesítünk, melynek ára: 1.500,-Ft/fő

Törzsutasainknak lehetőséget biztosítunk  a jelentkezések és a befizetések sorrendjében a fix ülőhely kiválasztására, szabad helyek függvényében.

Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést.

Törzsutas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Útlemondási biztosítás: Az árak (részvételi díjak) nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Minden több napos utazásunk esetén javasolt a biztosítás megkötése, hiszen ezzel a lefoglalt út árát is visszakaphatjuk utazásképtelenség esetén!
A biztosítás utazásképtelenség esetére érvényes. (Ha az utas saját vagy vele együtt utazó társa, közeli hozzátartozója háziorvos, szakorvos által igazolt utazásképtelensége (betegség, baleset, haláleset) miatt vagy más igazolható ok (katonai szolgálatra behívás, lakás kirablása, természeti csapás) miatt nem tud részt venni az utazáson a biztosító a felmerült költségeket 20 % önrész levonásával az utasnak megtéríti.) Amennyiben az útlemondás biztosítást  és az utas biztosítás egyben lesz kötve, a fent leírt önrész 0%.

A kiváltó ok felmerülésétől számítva lehetőleg azonnal, maximum 2 napon belül írásban kell értesíteni az irodát. Amennyiben az irodát később értesítik, a kötbér összege magasabb lehet, viszont a biztosító az orvosi papírok vagy egyéb igazolások dátuma szerint fizet kártérítést.

Baleset- betegség- poggyász biztosítás: Érvényes utas-biztosítással minden programunkon résztvevő utasunknak rendelkeznie szükséges. A külföldön segítséget nyújtó biztosítási kártyát, vagy más biztosítónál kötött utasbiztosítás fedezeti igazolását minden esetben elektronikusan részünkre elküldeni szükséges. Minden utasunk saját felelősségére dönt az utas-biztosításról. Biztosítás hiányában irodánk személyes asszisztenciát nem tud nyújtani a bajba jutottnak (erre hivatott a biztosító Assistance Szolgálata). Továbbá jó, ha rendelkezünk az úgynevezett EU kártyával is. Ez azonban nem elegendő nagyon sok esetben. A bankkártyákhoz tartozó biztosítások esetében is célszerű meggyőződni utazás előtt a következőkről:
– rendelkezik-e segítségnyújtó asszisztenciával abban az országban, ahová utazni készülünk,
– milyen összeghatárig nyújt fedezet baj esetén,
– kötődik-e valamilyen feltétel a biztosítás érvényesítéséhez, aktiválásához (pl.: bankkártya használata az adott országban a biztosítási esemény előtt, az utazás időtartama alatt). Amennyiben nincs erre vonatkozóan kiterjedt szolgáltatás, akkor egy káresemény esetén nagyobb költségek merülhetnek fel, melyet az Utazónak kell megfizetnie. Fedezetigazolást ez esetben is szükséges bemutatni.
Cégünk az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. szolgáltatását közvetíti. A biztosítás díjait a kiválasztott úton belüli “Árak” fül tartalmazza.

Az árak tájékoztató jellegűek, a helyek a töltöttség függvényében változhatnak, kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak és adatok, valamint leírások és információk tekinthetők ajánlatnak.
Az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk.
Amennyiben az árat euróban vagy más külföldi valutában találja, úgy az ott mellette/alatta szerepeltetett forintos összeg csak tájékoztató jelleggel van feltüntetve. Az utazásszervező fenntartja magának a jogot, hogy más árfolyamon váltsa a valutát.

Program leírás

23:00-kor indulunk Budapestről a Dózsa György út 1. szám alatt lévő BOK (volt SYMA) Csarnokkal szemben kijelölt autóbusz parkolóból.(a Puskás Ferenc Stadionnal szemben)

GPS:47.500645,19.100120

Rövid pihenőkkel érkezés várhatóan reggel 8-9- óra körül.

A szobák elfoglalása 14:00-óra után lehetséges, de a kulcsok kézhezvételéig a tengerparton már lehet használni a napágyat és a szálloda medencéjét is, addig a szállodában vigyáznak csomagjainkra. Ezután egyéni szabad program, strandolási lehetőség a parton, vagy a szálloda medencéjénél. A szállodában bőséges és sokféle a vacsora, tapasztalataink alapján érdemes félpanziós ellátást kérni. 

A következő napokban mindenki egyénileg töltheti el az itt töltött idejét. A szállodához közel található a sétálóutca, amit este mindenképp érdemes megnézni, ilyenkor az autóforgalom elöl lezárják és a gyalogosoké a szerep! Lehet kóstolni  kézműves fagyit, hatalmas választék van a kerámia boltokban és természetesen szuvenírt is innen érdemes vásárolni. A félpanziót igénylők minden este a szállodában fogyaszthatják el a vacsorájukat.

Reggeli után 10-óra fele át kell adnunk a szobákat, de a szálloda medencéjét még lehet használni. Tapasztalatunk szerint ezen a napon érdemes bevásárolni, vagy megvenni az utolsó kis szuvenírt. Délután 15:00 körül indulunk Budapestre,  várható érkezés kb. 23:00 körül.

 

Árak

Az árak tartalmazzák

 • Szállás 3*-os hotelben bőséges kontinentális reggelivel
 • 1 napernyő 2 nyugággyal
 • Medencehasználat
 • Kerékpárhasználat
 • Idegenforgalmi adó

Az árak nem tartalmazzák

 • Autóbuszos utazás: 28.000,-Ft/fő
 • Étkezés: Ebéd
 • Félpanzió: 48.000,-Ft/fő
 • Útlemondási biztosítás:6.370,-Ft/7.070,-Ft/fő, szolgáltatástól függően
 • Aegon Z1-es útlemondás biztosítás covid megbetegedés esetére: 11.470,-Ft/12.730,-Ft/fő, szolgáltatástól függően
 • Baleset- betegség- poggyász biztosítás: 885,-Ft/1.770,-Ft/3.540,-Ft/fő
 • Egyágyas szoba felár: 83,200,-Ft/fő
 • Tengerre néző szoba felár: 48.000,-Ft/fő

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mit kell tennem, ha utastársaim közül valaki nem tud részt venni a már befizetett utazáson?

A lehető legrövidebb időn belül jelezze nekünk, ugyanis az ilyen jellegű lemondás általában kötbérköteles, és a részvételi díjból képzett százalékos összege annál nagyobb, minél közelebbi az indulás. A részletek az utazási szerződésben vannak feltüntetve.

Visszamondhatok egy már befizetett utat?

A szerződéstől való elállás általában kötbérköteles, erre részletesen kitér az utazási szerződés. Az utazásszervező kérheti a lemondásból fakadó kárának megtérítését.

Ha a honlapjukon kinéztem egy utat, de telefonon szeretném lefoglalni, megtehetem?

Igen, telefonszámainkon, e-mail elérhetőségeinken munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. A Kapcsolat oldalon megtalálja ezen elérhetőségeket. Ügyintézőink az iroda nyitvatartási idején belül, fogadják hívását és dolgozzák fel a foglalásokat. Az online foglalást viszont éjjel-nappal lebonyolíthatja, ennek feldolgozása nyitvatartási időben zajlik.

Mire jó a BBP biztosítás? Érdemes vagy kötelező kötni?

Külföldi utazás vagy tartózkodás idejére szóló betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. A biztosítási kötvény felmutatása ellenében a külföldi orvos – sürgős szükség esetén – a beteget ellátja, és honoráriumát később a biztosítóval számolja el. Az ár általában egy főre és minden megkezdett napra számolandó. A teljes utazás időtartamára kötelező érvényes Baleset- betegség- és poggyász biztosítással rendelkeznie minden utasunknak. Ez akár irodánkban, akár egyénileg is megköthető. Egyéni biztosítás kötés esetén annak érvényességét kérjük az utazás megkezdése előtt megküldeni.

Mit jelent az útlemondási biztosítás?

Az útlemondási (vagy sztornó) biztosítás – biztosítói szakszóval élve – utazásképtelenség esetén nyújt védelmet, hiszen ebben az esetben az önrész levonását követően (ha önrészes a biztosítás) az utas által egyébként elszenvedendő kárt a biztosító megtéríti. Az utazásképtelenség fogalma biztosítótól függ, de általában komoly egészségügyi okokat takar, pl. a biztosított kórházi kezelése, műtéte, balesete, halála, vagy egyéb hasonló, az elutazást kizáró külső és váratlan ok. Általában közeli hozzátartozónál fellépő esemény is ide sorolható, de részleteket a biztosítási feltételekben találunk. Útlemondási biztosítás csak a szerződéskötéskor köthető.

Személyesen is befizethetem a részvételi díjat?

Igen, irodánk címe: 1174 Budapest, Orgoványi utca 2-3. A Kapcsolat oldalon kérjük, tájékozódjon az aktuális nyitvatartási időről!

Hogyan tudom az előleget vagy a részvételi díjat befizetni?

Személyesen (lásd feljebb), bankkártyával, illetve irodánk bankszámlájára történő átutalással vagy banki készpénzes befizetéssel.

Kapok-e visszajelzést, ha az átutalás megérkezett?

Munkatársaink minden esetben jelzik e-mailben, ha az előleg vagy a részvételi díj megérkezett.

Hogyan értesülhetek a legújabb ajánlataikról?

Ha naprakészen szeretne értesülni az akciós nyaralásokról, akkor javasoljuk, hogy iratkozzanak fel hírlevelünkre vagy rendszeresen keressék fel irodánk weboldalát, mely napra készen frissítve van új utazási lehetőségekről.

Érdekességek

Bibione a maga 8 km hosszú és 300 méter széles aranypart szakaszával több, mint 10 éve és 25. alkalommal tudhatja magáénak a Bandiera Blue-t (kék zászló)és a Bandiera Verde-t,(zöld zászló) amely a kiemelkedő tengerparti szolgáltatásokat, a biztonságos és felszerelt strandot és a kristálytiszta vízminőséget jelenti. Bibione az első dohányzásmentes övezet. A tengertől az első sornyi napernyőig, és a Világítótorony előtti homokos területig tilos a dohányzás. A dohányosoknak külön területet alakítottak ki.  

Érdeklődését az alábbi űrlapon küldheti el.

Tengerparti feltöltődés Bibione 3* medencés szállodában
Ár Ft254.900
/ Felnőtt